Showbiz

Καλομοίρα: Μια ζωή με πολύ ροζ αλλά και γκρι αποχρώσεις!

Gossip-tv Team

Το Καλομοιράκι μας συστήθηκε πρώτη φορά το 2004 μέσα από το «Fame Story»!

Γλυκιά, απρόβλεπτη, ναζιάρα και με πολύ χορό και τραγούδι καταφέρνει και βγαίνει νικήτρια από το μακροβιότερο reality τραγουδιού. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για το 17χρονο κορίτσι από την Αμερική. Η Καλομοίρα πουλάει και για αρκετά χρόνια τη βλέπουμε παντού. Συναυλίες, τηλεοπτικές εμφανίσεις, παρουσίαση, φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις ακόμα και ως ηθοποιό τη συναντούμε, ως το άγνωστο παιδί του Γιάγκου Δράκου στη Λάμψη. Ο Νίκος Φώσκολος, μάλιστα, την αποκαλεί νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το μεγαλύτερο μπαμ όμως γίνεται με τη συμμετοχή της στη Eurovision. Η Καλομοίρα το 2008 ψάχνει να βρει το «Μυστικό Συνδυασμό» με το τραγούδι «My Secret Combination» της Ευρώπης και καταφέρνει να κατακτήσει την τρίτη θέση. Κι ενώ όλοι έπρεπε να είναι χαρούμενοι... τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Η Καλομοίρα νιώθει αδικημένη, προδομένη και αποχωρεί από την Ελλάδα. Γυρνάει στην Αμερική και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της ο καλύτερός της φίλος αλλά και σύντροφος, Γιώργος.

Τέλος, η τραγουδίστρια όχι μόνο βρήκε την ψυχική της ηρεμία αλλά παντρεύτηκε, έμεινε έγκυος και πριν λίγες ημέρες γέννησε δίδυμα, δύο αγοράκια. Η ευτυχία της έχει ολοκληρωθεί, τα κακώς κείμενα ανήκουν στο παρελθόν και τώρα το μόνο που σκέφτεται η Καλομοίρα είναι η οικογένειά της. Δείτε ένα βίντεο για τη ζωή της από την εκπομπή «Ελένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved