«Γιορτινά» από τους REC: Το νέο MTV Video Clip of the week
Showbiz

«Γιορτινά» από τους REC: Το νέο MTV Video Clip of the week

Το αγαπημένο Urban Pop ελληνικό συγκρότημα έστειλε νωρίς το Χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους τους φίλους του!

Με ένα παραμυθένιο βίντεο κλιπ, οι REC κάνουν τα πάντα να φαίνονται «Γιορτινά»: Η διάθεση απόλυτα χριστουγεννιάτικη, η σκηνοθεσία από τον Sherif Francis, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όλα γύρω μας αρχίζουν να γίνονται πιο «Γιορτινά» υπό τους ήχους του νέου κομματιού των REC!

Λίγα λόγια για τους REC

Οι REC είναι ένα νεοσύστατο URBAN POP μουσικό σχήμα από την Αθήνα που γεννήθηκε δισκογραφικά τον Ιούνιο του 2010 και αποτελείται από τη Ναυσικά Σαραντοπούλου (τραγουδίστρια) και τον Άρη Λουμάκη (DeeJay & Vocals). Μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ξεχώρισαν σχεδόν αμέσως το "Σε όνειρα Χαμένα" και το "ΑλλάΖω", τραγούδια που κατάφεραν να αγαπηθούν αμέσως από το κοινό και να διακριθούν μάλιστα με μια θέση στη δεκάδα του Music Control (6η & 7η αντίστοιχα). Αξιοσημείωτη είναι και η συνεργασία του σχήματος με την Άννα Βίσση για τη διασκευή του κομματιού της «Όταν κάνουμε έρωτα» που κυκλοφόρησε στις 14 Φλεβάρη 2011. Σταθμός στη μουσική εξέλιξη και πορεία του σχήματος ήταν το «Chocolat» που κατάφερε να καθιερώσει το συγκρότημα στο ελληνικό κοινό. Το «Chocolat» ήρθε το Καλοκαίρι του 2011 και κόλλησε στην κορυφή του επίσημου Airplay Chart για περισσότερους από 3,5 μήνες. Toν Νοέμβρη του 2011, με το νέο τους ψηφιακό Single με τίτλο «Το λέει η καρδιά μας» οι REC έφτασαν ξανά στην κορυφή του AirPlay Chart. Το Μάρτιο του 2012 παρουσίασαν ένα ακόμη ψηφιακό Single – μια ακόμη μεγάλη επιτυχία: «Άσε με να σ' αγαπώ». Με το «Μοιράζω Φιλιά» κατάφεραν να κερδίσουν τις κορυφαίες 5 Θέσεις του Airplay.

Χριστούγεννα 2012 και η έκπληξη ήρθε με το «Γιορτινά», ένα Single που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και αποτελεί το Soundtrack των φετινών Χριστουγέννων !

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved