Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την κοπέλα του με το που έμαθε πως έχει καρκίνο!
Showbiz

Ο γιος του David Bowie παντρεύτηκε την κοπέλα του με το που έμαθε πως έχει καρκίνο!

Η αγάπη δεν έχει σύνορα, δεν γνωρίζει από δυσκολίες και δεν πολεμάτε από αρρώστιες.

Απόδειξη η σχέση ζωής του γιου του David Bowie, Duncan Jones, και της 32χρονης συντρόφου του Rodene Ronquillo!

Ο 41χρονος άντρας είχε δεσμό με την αγαπημένη του και μια μέρα έτσι όπως «ασχολούνταν» με το στήθος της ανακάλυψε ένα ογκίδιο. Μετά από εξετάσεις διαγνώστηκε καρκίνος στο στήθος και η συνέχεια ήταν η αγωνία, η επέμβαση και η ελπίδα για ανάρρωση και ζωή.

Ποια ήταν η αντίδραση του ερωτευμένου άντρα; Της ζήτησε να την παντρευτεί και στη συνέχεια ξύρισε το κεφάλι του για να μοιάζει με την του Rodene Ronquillo η οποία λόγω χημειοθεραπειών άρχισε να χάνει τα μαλλιά της.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης θέλησε ο ίδιος να γνωστοποιήσει την κατάσταση που βίωνε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter και να στείλει και το δικό του μήνυμα στους 125.361 followers του!

«Στις 4 Νοεμβρίου, εγώ και η όμορφη μνηστή μου, «παίζαμε» στο κρεβάτι. Και επειδή μου αρέσουν τα στήθη της, πιάνοντας τα, βρήκα έναν όγκο. Ήταν Κυριακή, και έπρεπε να περιμένουμε ώστε να κλείσουμε ραντεβού για να κάνουμε βιοψία. Τρεις μέρες μετά, πήραμε την απάντηση. Καρκίνος. Στο δεύτερο στάδιο. Την ίδια μέρα, αποφασίσαμε να παντρευτούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ λίγο πιο πριν ο Duncan είχε δηλώσει: «Αγαπώ τη σύντροφο μου, περισσότερο από οποιονδήποτε σε αυτό τον κόσμο».

Τέλος, παρότρυνε τους διαδικτυακούς τους φίλους να προσέχουν τους ανθρώπους που αγαπούν και να τους αγαπάνε όπως και να τα φέρει η ζωή, γράφοντας:

«Η σύντροφος μου είναι νεότατη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί έτσι, να σώσετε τη ζωή ενός ανθρώπου που αγαπάτε!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved