Η σκληρή απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»
Showbiz

Η σκληρή απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.

Να αποσυρθούν είχε ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς ο τραγουδιστής σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, η Αλεξίου, η Γαλάνη... αφού πλέον δεν έχουν κάτι άλλο να προσφέρουν στο κοινό. «Άντε, έφυγα εγώ, έφυγε η Χαρούλα... Έλα ρε φίλε να καλύψεις το κενό εσύ. Ποιος είσαι; Που τραγουδάς;», δήλωσε αρχικά ο τροβαδούρος το έρωτα στο koolnews.

Στη συνέχεια έδωσε ακόμη ένα παράδειγμα για τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένοι συνάδελφοι του και κυρίως νεαρά παιδιά τα οποία δεν έχουν αφήσει τη δική τους πινελιά. «Το ωραιότερο το έχει πει η Μαρινέλλα, αυτή η μεγάλη «μάνα», όλοι έτσι τη λέμε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν μια κοπέλα, που είχαμε μαζί μας σε ένα σχήμα, και προσπαθούσα με τον πιο ωραίο τρόπο να της πω «δεν κάνει να τη στεναχωρείς τη Μαρινέλλα» κι εκείνη επέμενε λέγοντας «μα ξέρεις τι καλή που είμαι σε αυτό το είδος» ενώ ήταν κάκιστη και της λέει η Μαρινέλλα «σου μιλάει με τόση ευγένεια ο Γιάννης και δεν καταλαβαίνεις... Για να έχεις την απαίτηση να πάρεις «τόκο» θα πρέπει να καταθέσεις κεφάλαιο καλλιτεχνικό». Να μπορούμε να μιλάμε έτσι για τη Γαλάνη, την Αλεξίου, τη Μαρινέλλα, εμείς που δεν έχουμε «σκύψει» να τους πλύνουμε τα πόδια», εξήγησε.

Τέλος, ο Γιάννης Πάριος μιλώντας συγκεκριμένα για τον Βαλάντη δήλωσε πως και τον γνωρίζει και τον εκτιμάει σαν τραγουδιστή όμως αυτό που είπε ήταν λάθος και το κακό είναι πως ότι γράφεται δεν... ξεγράφεται. «Τον ξέρω σαν χαρακτήρα, αυτόν που το είπε και είμαι σίγουρος πως το έχει μετανιώσει. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει τώρα. Για αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι καλό παιδί, είναι καλός τραγουδιστής σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν θα έβγαινα εγώ να πω για τον Μπιθικώτση ή τον Καζαντζίδη, «δεν είναι η ώρα να πάνε σπίτι τους;». Αν θέλεις, κάνε το με τον τρόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το λες. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε παλιά «με φάγανε τα κυκλώματα». Ποια κυκλώματα; Εδώ δεν υπάρχουν ευθείες, πια», κατέληξε ο τραγουδιστής του έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved