Ρουβάς –Ζυγούλη: Τα παιδιά αυξάνονται, οι νταντάδες όχι
Showbiz

Ρουβάς –Ζυγούλη: Τα παιδιά αυξάνονται, οι νταντάδες όχι

Αρχές του νέου έτους περιμένουν το τρίτο μέλος στην οικογένεια η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς.

Και μπορεί στο πρώτο τους παιδί, την Αναστασία να είχαν τρομερό άγχος σχετικά με το ποια θα ήταν η νταντά που θα αναλάμβανε την μικρούλα όμως προς το παρόν, όπως όλα δείχνουν δεν θα χρειαστούν δεύτερη νταντά για το νέο μέλος της οικογένειας.

Όπως μας αποκάλυψε ο Παναγιώτης Άνταμς ιδιοκτήτης του γραφείου Adamsworks οικιακού προσωπικού των επωνύμων, η 38χρονη Βικτώρια από την Ρωσία θα είναι η νταντά που θα αναλάβει και την φροντίδα του νέου μέλους Ρουβά. Η νταντά βρίσκεται στην οικογένεια του Σάκη εδώ και 4 χρόνια, από την εποχή δηλαδή που ήρθε στον κόσμο η μικρή Αναστασία και εργάζεται μέχρι και σήμερα. Όπως μας αναφέρει λοιπόν η Βικτώρια πρόκειται να αναλάβει την φροντίδα και των τριών παιδιών της οικογένειας πάντα με την βοήθεια και την συμμετοχή των γονιών του διάσημου ζεύγους που βρίσκονται πολύ συχνά δίπλα τους. Όπως την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα που οι γονείς της Κάτιας ανέλαβαν εξ' ολοκλήρου την διασκέδαση και των δύο εγγονιών τους πηγαίνοντάς τα βόλτες και σε κοντινούς στο σπίτι παιδότοπους για να ξεκουραστεί η Κάτια που σε λίγες μέρες αναμένεται να γίνει για τρίτη φορά μαμά.

Βεβαίως, σχετικά με την φροντίδα του σπιτιού, την καθαριότητα, το σερβίρισμα των καλεσμένων, αλλά και το σιδέρωμα των ρούχων, υπάρχει η έμπειρη και σχολαστική Φιλιππινέζα Τζάνετ,η οποία εργάζεται μερικές ημέρες την εβδομάδα και είναι πολύ προσεκτική ειδικά στο σιδέρωμα, στο όποιο ο Σάκης είναι πολύ απαιτητικός και ζητάει επίμονα όλα να είναι τέλεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τις ημέρες των εορτών η Κάτια και ο Σάκης δεν παρέλειψαν να «φορτώσουν» με πολλά δώρα όχι μόνον τους συγγενείς και φίλους τους αλλά και τις δύο οικιακές βοηθούς που δουλεύουν ασταμάτητα αυτές τις ημέρες στο σπίτι τους εν όψη των εορτών, Τα δώρα τους ήταν ρούχα, παπούτσια και από ένα ωραίο άρωμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved