Showbiz

Τα δάκρυα του Μαργαρίτη, η γνωριμία του με τον Καζαντζίδη και το μεγάλο του παράπονο!

Gossip-tv Team

Ντόμπρος, αυθεντικός, γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής και άντρας παλαιάς κοπής ο Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τα χρόνια της φτώχειας, την επιτυχία αλλά και τα ιερά τέρατα του λαϊκού τραγουδιού που είχε την τύχη να γνωρίσει. Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε πως τον τραγουδιστή τον ανακάλυψε ο Στέλιος Καζαντζίδης... «Η γνωριμία μας με το Στέλιο ήταν το 1982! Είχε παιχτεί μια εκπομπή από την ΕΡΤ, μου είχαν κάνει ένα αφιέρωμα, και ο Στέλιος με τη μητέρα του είδαν την εκπομπή και ήθελε να με γνωρίσει. Έστειλε ένα κοινό μας φίλο να μου πει πως θέλει να με γνωρίσει κι εγώ αντί να πάω την επόμενη ημέρα πήγα μετά από έξι μήνες», δήλωσε ο τραγουδιστής. Όσο για το λόγο της... αργοπορίας; «Δεν ήθελα να πουν ότι ήθελα να πάω να βγάλω φωτογραφίες μαζί του κλπ και όσες φωτογραφίες βγήκαν από τη γνωριμία μας δεν είχα καμία ευθύνη εγώ», συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε και για μεγάλους λαϊκούς τραγουδιστές που γνώρισε και δεν θα βγάλει ποτέ από την καρδιά του. «Το Βασίλη Τσιτσάνη δεν τον βγάζω ποτέ από την καρδιά μου όπως και τον πρώτο μου συνθέτη τον Τάκη Σούκα», ανέφερε ενώ τόνισε πως ξεχώριζε πάντα για την ψυχή του τον Μανώλη Αγγελόπουλο. Μάλιστα, μόλις ο τραγουδιστής σκέφτηκε το όνομα του Αγγελόπουλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και η φωνή του έβγαινε με δυσκολία.

Η σχέση του Γιώργου Μαργαρίτη και του Μανώλη Αγγελόπουλου ήταν πολύ δυνατή και γι' αυτό δεν πρόκειται ξεχάσει την τελευταία στιγμή που τον είδε εν ζωή αλλά και δεν μπορεί ποτέ να συγχωρέσει στον εαυτό του ότι δεν του μίλησε. «Πριν φύγει από τη ζωή, τηλεφωνηθήκαμε και είπαμε να φάμε μετά τη δουλειά. Όταν ήρθε ο Μανώλης μου λέει «έχω κάτι βελονιές στο στήθος» εγώ δεν έδωσα σημασία και την άλλη μέρα τον πήγαν στο νοσοκομείο. Ενώ μου έλεγαν να πάμε να τον δούμε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν πήγαμε και πήγαμε όταν πλέον τον είχαν πάει στο σπίτι. Ο Μανώλης όταν κοιμόταν σκεπαζόταν μέχρι πάνω με το σεντόνι. Πήγα λοιπόν και κοιμόταν και μου λέει η σύζυγός του, η Μπέμπα, «μην τον ξυπνάς πριν δέκα λεπτά κοιμήθηκε». Και της λέω «φοβάμαι μην τον πάρετε και φύγετε» και μου απαντάει «όχι δεν θα φύγουμε». Τελικά μας τον πήραν και πήγαν στην Αγγλία και μας τον έφεραν όπως μας τον έφεραν. Δεν τον ξεσκέπασα λοιπόν και μου έχει μείνει αυτή η εικόνα με το σεντόνι», αποκάλυψε ο λαϊκός τραγουδιστής μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση αλλά και το παράπονό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved