Η Εύη Αδάμ μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο και για τις δύσκολες στιγμές του Λάμπη στο ψυχιατρείο
Showbiz

Η Εύη Αδάμ μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο και για τις δύσκολες στιγμές του Λάμπη στο ψυχιατρείο

Η Εύη Αδάμ μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο!

"Για όσους δεν το κατάλαβαν με τον Λάμπη έχουμε χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο και έχει βγει και το διαζύγιο. Ίσως κάποιοι να φαντάζονταν ότι χωρίσαμε πριν από δυο τρεις μήνες γιατί δεν υπήρχαν από μέρος μου μία ξεκάθαρη δήλωση, αλλά δεν μπορεί να με ρωτάνε ακόμα γι' αυτό. Είμαι μόνη μου από τον Οκτώβριο του 2011» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK!

Όσο για το διαζύγιό της λέει: "Το πρώτο μου μέλημα εκείνη την περίοδο, ήταν να τακτοποιήσω τη ζωή μου. Δεν με ενδιέφερε να βγάλω δελτίο Τύπου για να ανακοινώσω τον χωρισμό μου. Ποτέ δεν είπα ψέματα, ούτε είπα κάτι που δεν ίσχυε. Και αν διαβάσεις τις συνεντεύξεις μου αυτό που έλεγα είναι ότι είμαστε καλοί γονείς και αυτό που προέχει για εμάς είναι τα παιδιά μας. Συμφωνώ ότι ήταν μία διπλωματική απάντηση, δεν ήταν όμως διφορούμενη. Με τον Λάμπη χωρίσαμε με πολύ ωραίο τρόπο, έχει άριστη σχέση με τα παιδιά και μια φιλική σχέση μαζί μου, όπως πρέπει να έχουν δυο γονείς που είναι πολιτισμένοι. Είμαστε άλλωστε ενήλικες".

Η Εύη Αδάμ όταν έκανε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική της ζωή, ο πρώην σύζυγός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. "Εφόσον είμαι πλέον μόνη μου και ελεύθερη εδώ και πολύ καιρό, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Που να είναι το πρόβλημα; Ο Λάμπης είχε την υποστήριξη μου όταν τη ζήτησε και όλα είναι ομαλά πια. Για ό,τι άλλο θέλετε να μάθετε, θεωρώ πιο σωστό να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτόν τον άνθρωπο τον σέβομαι ξέρετε".

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ακόμα: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Το 2010 είχα πει ότι μετά το θάνατο του πατέρα μου ένιωσα την ανάγκη να συμβουλευτώ έναν ψυχολόγο για να με στηρίξει, γιατί είχα κλονιστεί πολύ. Όσο για τον χωρισμό και το πώς θα πρέπει να διαχειριστεί κανείς το θέμα παιδιά, δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ δεν χρειάστηκα βοήθεια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved