Ελίνα Μάλαμα: Η σέξι αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!
G-Sexy

Ελίνα Μάλαμα: Η σέξι αστυνομικός που έκανε σωματικό έλεγχο στον Ρουβά!

Η Ελίνα Μάλαμα υποδύθηκε τον ρόλο της σέξι αστυνομικού και έκανε σωματικό έλεγχο στον Σάκη Ρουβά!

Η Ελίνα που πέρσι ενσάρκωνε το ρόλο της "Ναταλίας" στη σειρά "Είναι στιγμές" κλήθηκε να υποδυθεί αυτή τη φορά ένα διαφορετικό ρόλο.

"Άρεσε σε όλους (σ.σ. η διαφήμιση) επειδή ήταν προϊόν καλού γούστου και είχε χιούμορ. Προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη", είπε στο Πρώτο θέμα και συμπλήρωσε: "Η διαφήμιση είναι πάντα λίγο επικίνδυνη για μας τους ηθοποιούς, αλλά από τη στιγμή που καλείσαι να κάνεις ένα φιλμάκι στο οποίο έχει ένα ρόλο και δεν είσαι ένα πρόσωπο που διαφημίζει ένα προϊόν, τότε είναι διαφορετικά".

Και τόνισε για τη διαφήμιση με τον Σάκη: "Οπωσδήποτε υπήρχε μια αμηχανία, διότι κλήθηκα να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν στη ζωή μου. Και είναι ένας καλλιτέχνης που έχει χιλιάδες μίλια πορείας πριν από εμένα. Υπήρχε αυτό το "τρακ της στιγμής". Υπήρξε όμως πολύ ευγένεια από όλες τις πλευρές και τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε".
Όσο για τον Σάκη είπε χαρακτηριστικά: "Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη λάμψη... Δεν χάνει τη λάμψη του όταν περπατά στο δρόμο, ούτως ή αλλιώς είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, λαμπερός και με φιλικό χαμόγελο. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει οικειότητα και ομολογώ ότι τον θαύμαζα πάντα – παρόλο που δεν υπήρξα Ρουβίτσα".


Lucky Shopping With Ελίνα Μάλαμα από LuckyGreeceTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved