Ναταλία Τσαλίκη: «Ο άνθρωπος ωριμάζει μέσα από τις δυσκολίες και εμείς σαν λαός μέσα από αυτή τη δυσκολία θα προχωρήσουμε»
Showbiz

Ναταλία Τσαλίκη: «Ο άνθρωπος ωριμάζει μέσα από τις δυσκολίες και εμείς σαν λαός μέσα από αυτή τη δυσκολία θα προχωρήσουμε»

Η Ναταλία Τσαλίκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι καλό έχει κάνει στον Έλληνα η οικονομική κρίση.

«Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τη κρίση και θεωρώ ότι όποιος πάει να βγάλει συμπεράσματα ή να καταλήξει κάπου είναι πολύ νωρίς, γιατί βρισκόμαστε εν μέσω δίνης. Ακόμα είμαστε μέσα στο κυκλώνα. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα συμπεράσματα και καλό είναι να μην το κάνει. Επειδή γενικώς οι Έλληνες βιαζόμαστε, είναι μια εποχή και περίοδος μετέωρη, που πρέπει να τη "γευθούμε", όχι ότι είναι ωραία, σε εισαγωγικά το λέω, αλλά πρέπει να τη ζήσουμε, γιατί αυτό θα μας ωριμάσει. Καλό είναι να καταλάβουμε τί περνάει πάνω από το πετσί μας, να μη γυρίσουμε τη πλάτη, ούτε να βιαστούμε να τελειώσει με την έννοια της εμπειρίας, πέρα από το πόνο και τη κακουχία που σέρνει η κρίση σαν εμπειρία πρέπει να τη ζήσουμε, να καταλάβουμε τί κουβαλάει. Και αυτό μόνο όταν το αφουγκραστούμε, έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, μπορεί να γίνει. Κατά τη γνώμη μου, ο άνθρωπος ωριμάζει μέσα από τις δυσκολίες και εμείς σα λαός μέσα από αυτή τη δυσκολία θα προχωρήσουμε, θα πάμε ένα βήμα παραπέρα. Πόσο πολύ θα προχωρήσει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό του θέμα αλλά, έχω την αίσθηση πως, όταν με το καλό τελειώσει αυτή η κρίση, που όλους μας έχει ταλαιπωρήσει, θα έχουμε κερδίσει αυτή την ευκαιρία επαφής και επικοινωνίας με τον εαυτό μας. Να βρούμε τρόπους, ο καθένας μας, να βρίσκει το κουράγιο του, τη δύναμή του, τη ψυχραιμία του, να μην καταβάλλεται, να μην απελπίζεται. Αυτό χρειάζεται μια "διαδρομή", είναι ολόκληρο ταξίδι, πρέπει να γίνεται ούτως ή άλλως στη ζωή του ανθρώπου, τώρα μας προσφέρεται αυτή η "ευκαιρία", σε εισαγωγικά να βρούμε το δίαυλο επικοινωνίας με τον εσωτερικό μας κόσμο», δήλωσε στο «My Salonika».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved