Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω παίξει σε “σκουπίδια”. Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν τίποτα»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω παίξει σε “σκουπίδια”. Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν τίποτα»

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, Αλέξης Γεωργούλης, δηλώνει πώς έχει παίξει σε σκουπίδια!


Λόγω οικονομικής κρίσης πολλοί Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό, ο... Αλέξης Γεωργούλης όμως επέστρεψε! Ο ίδιος λέει στο entertv: «Ούτε έφυγα ποτέ από την Ελλάδα, ούτε μετακόμισα μόνιμα στο Λος Άντζελες. Ζω έξι μήνες εδώ και έξι μήνες στην Αμερική. Απλώς, επειδή πηγαινοέρχομαι και δεν μπορώ να κάνω ούτε σίριαλ, ούτε θέατρο, πολλοί πιστεύουν ότι μένω μόνιμα στην Αμερική».
Και τονίζει: «Εγώ δεν συμφωνώ με εκείνους που υποστηρίζουν ότι η ζωή μας είναι η δουλειά και η καριέρα μας. Η δουλειά μας είναι σαν το φαγητό: τρώμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να τρώμε. Δουλεύουμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να δουλεύουμε. Έτσι, έχει τεράστια διαφορά για μένα ο τρόπος που θα κάνουμε τις επιλογές μας και θα ζήσουμε τη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι με πήρε η μπάλα με τις δουλειές στην Ελλάδα: έκανα το θεατρικό "Δεσποινίς Τζούλη" στην Κύπρο για τρεις εβδομάδες, στη συνέχεια το ανεβάσαμε στη Θεσσαλονίκη, μετά ήρθε το guest με τους Άγαμους Θύτες και τώρα το θεατρικό με τη Μαρία Σολωμού».

Όσα για τα γυρίσματα για σίριαλ της ΝΕΤ δηλώνει:

«Έχουμε κάνει μια συζήτηση και εκεί έχουμε μείνει. Μάλιστα μας είπαν να μην το συζητάμε. Με ενδιαφέρει πολύ και θα ήθελα να παίξω με τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά δεν έχω κάποιο νέο».

Το 2006 είχαμε 45 σίριαλ, μήπως οι ηθοποιοί και όχι μόνο πληρώνουν αυτή την ασυδοσία!

«Ήταν μια φούσκα που έσκασε, οδηγώντας ηθοποιούς στην ανεργία και κανάλια στο κόκκινο. Τα κανάλια δεν τα ενδιέφερε να παράγουν κουλτούρα αλλά να πάρουν τα νούμερα της AGB και να είναι πρώτα στην τηλεθέαση».

Και δεν διστάζει να πει: «έχουμε τόσο φτηνιάρικη τηλεόραση. Από εκεί που ήμασταν μέσα στην κουλτούρα περάσαμε στην απέναντι όχθη: στο εύπεπτο, στο φτηνό, στο σκουπίδι. Ήμασταν πάντα στην κατηγορία των σκουπιδιών- από τα πολύ καλά μέχρι τα πολύ φτηνά σκουπίδια».

Και προσθέτει: «Ναι, έχω παίξει. Υπήρξαν δουλειές που δεν μου έδωσαν τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved