Ο διαδικτυακός εφιάλτης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!
Showbiz

Ο διαδικτυακός εφιάλτης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Αισχρή επίθεση μέσω facebook δέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!


«Π@@στ@, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή» του έγραψε κάποια φίλη του στο facebook, ενώ εκείνος έδινε συνέντευξη στο NewEurope online για την καινούρια ταινία του «Αν...». Ο τοίχος του στο Facebook ήταν φουλ στα προσβλητικά σχόλια! Μια κυρία τα έβαλε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Έγινε σύμφωνα με την εφημερίδα NEWS, ο διαδικτυακός εφιάλτης του.

Τα προσβλητικά σχόλια είναι απίστευτα. Η κυρία ξεκινά με αιχμές για την πατρότητα του έργου: «Κ@λ@ στόρι με δύο νεκρούς και μια πεθαμένη-νεκρή νύφη. Χα χα! Ποιος σε καθόρισε να παίρνεις τις ψυχές ζωντανών ανθρώπων; Θύμισέ μου τίνος είναι το "Αν..." Μ' αρέσει να το ακούω!»...
Η επίθεση συνεχίστηκε: «Ποιος είσαι εσύ ρε βρομιάρη που θα προκαθορίσεις την εικόνα του δικού μου παιδιού; Σίχαμα. Κάνε μου μήνυση. Έτσι θέλω να τα πούμε!».
Και κλείνει με το χυδαιότατο post που γράφει: «Π@@στη, τις π@@στι@ς σου αλλού! Θέλεις να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας! Και βγάλε εσύ τον νικητή, άλλωστε εσύ αποφάσισες ποιος θα πεθάνει στο "Αν..."».
Μία επίθεση άνευ προηγουμένου δέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!
Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε έκπληκτος στο Star και γέλασε με τα εν λόγω δημοσιεύματα, μιας και δεν είχε ιδέα, αφού αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου θα προβληθεί το «Αν» στα πλαίσια του Πανοράματος Ελληνικού Κινηματογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved