Θάνος Καλλίρης: Παίρνει διαζύγιο και ζητά την έξωση της εν διαστάσει συζύγου του και των παιδιών του από το σπίτι που του ανήκει!
Showbiz

Θάνος Καλλίρης: Παίρνει διαζύγιο και ζητά την έξωση της εν διαστάσει συζύγου του και των παιδιών του από το σπίτι που του ανήκει!

Έξωση από το σπίτι που είναι ιδιοκτησίας του ζητά με αίτηση που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής.


Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη ο οποίος χωρίζει από τη σύζυγό του και μάλιστα με πολλές δικαστικές διαμάχες. Η υπόθεση εκδικάστηκε πρόσφατα στο δικαστήριο μαζί με το αίτημα της συζύγου του για παροχής διατροφής στα παιδιά του ηλικία 14 και 8 ετών. Να σημειωθεί, όπως αναφέρεται στα Παραπολιτικά, ότι το ένα εκ των δύο παιδιών του, αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα με αναγνωρίσιμο ποσοστό αναπηρίας 67%. Ο τραγουδιστής λοιπόν ζητά από την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία είναι χαμηλόμισθη δημόσια υπάλληλος να εγκαταλείψει τη μεζονέτα όπου ζει με τα παιδιά τους. Ο τραγουδιστής στην αίτησή του επικαλείται ότι ζει σε συνθήκες φτώχειας και ότι δεν συμπληρώνει ούτε τα ένσημά του για τη θεώρηση του βιβλιαρίου του από το ΙΚΑ. Την ίδια ώρα, όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος κατοικεί σε νοικιασμένο διαμέρισμα στην Κηφισιά. Όλα αυτά εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved