Αλέξης Γεωργούλης: Η κατάθλιψη μετά το χωρισμό και το σεξ με δυο γυναίκες
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Η κατάθλιψη μετά το χωρισμό και το σεξ με δυο γυναίκες

O Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε πως έχει κάνει έρωτα με δυο γυναίκες ταυτόχρονα και έχει πάθει κατάθλιψη εξαιτίας μιας γυναίκας!



Η πιο ερωτικά ενεργή περίοδο της ζωής του ήταν «όταν σπούδαζα στο Πολυτεχνείο. Έκανα υπερωρίες. Πήρα ένσημα βαρέων βαρών».
Όσο για το αν έχει περάσει φάση ερωτικής αποχής ;Απαντά πως του έχει συμβεί, αλλά για μερικές μέρες και όχι μήνες.
Δε διστάζει ακόμα, να παραδεχτεί πως τον έχουν απατήσει:«Αυτά δεν είναι πράγματα που μπορούν να με πληγώσουν. Έχω περάσει το στάδιο του εγωισμού ότι είσαι ο μοναδικός, ο μέγας εραστής». Ο ηθοποιός παραδέχεται με ένα στεγνό «Ναι» πώς έχει κάνει έρωτα με δυο γυναίκες ταυτόχρονα, ενώ τονίζει πώς έχει περάσει κατάθλιψη παλιά, λόγω ερωτικής απογοήτευσης:
«Ναι το ένιωσα.Ήμουν σπίτι μου, χωρίς να κάνω τίποτα. Ο πρώτος μου έρωτας, μου έφαγε τρία χρόνια. Κοιμόμουν και ξυπνούσα με τη σκέψη της. Δεν ήταν επιλογή μου. Δεν μπορούσα να το αλλάξω. Προσπάθησα να διαφοροποιήσω τα πράγματα. Τότε ήμουν σχετικά ανώριμος με τα συναισθήματά μου. Αρχικά δεν αποδεχόμουν το τέλος του. Το μυαλό μου, ήταν κολλημένο σε αυτή τη γυναίκα Έπειτα από τα πρώτα δυο χρόνια συνειδητοποίησα ότι εάν δεν το αποδεχτώ, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Τότε με πάτησε, με ισοπέδωσε». Και τόνισε: «Προσπαθούσα στο πρόσωπο μιας καινούργιας συντρόφου να δω την προηγούμενη. Δεν γινόταν. Τα πράγματα δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Έκανα συνέχεια τον ίδιο κύκλο». Την κοπέλα που αγάπησε τρελά την ξαναείδε: «Ναι, την είδα ξανά. Τώρα δεν υπάρχει ερωτισμός, αλλά όλη αυτή η νοσταλγία του ότι πέρασα εγώ για αυτή τη γυναίκα. Αυτό είναι και το ωραίο»

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved