Καλομοίρα: Τα δάκρια για τα δίδυμα, η κακή ψυχολογία και η στήριξη από την οικογένεια
Showbiz

Καλομοίρα: Τα δάκρια για τα δίδυμα, η κακή ψυχολογία και η στήριξη από την οικογένεια

Μπορεί πλέον η Καλομοίρα να δηλώνει τρισευτυχισμένη μαμά, όμως χρειάστηκε να περάσει μία πραγματικά πολύ δύσκολη δοκιμασία που την καταρράκωσε ψυχολογικά.

Ηταν λίγο μετά τη γέννα, όταν η ίδια πήρε εξιτήριο για το σπίτι από το μαιευτήριο, όχι όμως και τα μωρά της. Είχαν έρθει στη ζωή πρόωρα και, αν και υγιή, έπρεπε να βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε μονάδα νεογνών. «Ηταν πολύ δύσκολο όταν έφυγα από το νοσοκομείο και δεν μπορούσα να τους πάρω μαζί μου στο σπίτι», παραδέχεται στην «R», και συνεχίζει: «Εκλαψα πολύ την πρώτη εβδομάδα και ήμουν άσχημα ψυχολογικά, μέχρι που τελικά κατάφερα να πάρω τον Δημήτρη σπίτι. Μία εβδομάδα μετά κατάφερα να πάρω και τον Νίκο και τότε ήταν που ένιωσα ολοκληρωμένη».
Μπορεί η μητρότητα να είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα, όμως για πολλές είναι και το πιο δύσκολο. Η Καλομοίρα αισθάνεται κάπως έτσι. «Φαντάζομαι ότι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περνάει ο καιρός», σχολιάζει, και τονίζει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια της μητέρας μου, της πεθεράς μου και του Γιώργου. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις συγχρόνως δύο παιδιά, αλλά την ίδια στιγμή αξίζει και πάρα πολύ».
Οταν τη ρωτούν ποιος από τους δύο γιους της της μοιάζει, η Καλομοίρα προσπαθεί να κρατήσει μία σχετική ισορροπία για να μην υπάρχουν... παράπονα: «Νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ίδιος ο Γιώργος. Είναι πολύ ήρεμος και παρατηρεί τα πάντα. Ο Νίκος, από την άλλη, δεν κάθεται ήσυχος ούτε στιγμή. Συνεχώς κινείται, γελάει και κοιμάται ελάχιστα. Οπως αντιλαμβάνεστε, μου μοιάζει αρκετά στη συμπεριφορά» δήλωσε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved