Πηνελόπη Πλάκα: «Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που θα χαμογελάω ακόμα κι όταν δεν είμαι δίπλα του»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που θα χαμογελάω ακόμα κι όταν δεν είμαι δίπλα του»

Ηταν μια δύσκολη περίοδος για την Πηνελόπη Πλάκα αυτή;

«Ναι, αλλά ευτυχώς έχω τη δουλειά μου και τώρα νιώθω πιο ήρεμη και πιο ισορροπημένη. Μια νέα σελίδα ανοίγει, αυτός είναι ο τίτλος που θα έβαζα» τόνισε στο TV GLAM.

Και στα προσωπικά της; «Nαι, γιατί αξίζει να κατέβεις και ν’ ανέβεις πάλι…»

Έπειτα από μια εμφάνιση με τον πρώην της και συνάδελφό της, Παναγιώτη Μπουγιούρη, οι φήμες για επανασύνδεση οργιάζουν. Είναι και πάλι μαζί; «Προσπαθώ να μη δώσω σημασία και συνέχεια σε αυτά που λέγονται και γράφονται. Δεν θα ήθελα να απαντήσω καθόλου σ’ αυτή την ερώτηση.»

Τι θα ήθελε από τη ζωή της; «Να είμαι ήρεμη. Όπως είμαι σήμερα, ισορροπημένη και ευτυχισμένη.»

Πώς βλέπει τον ιδανικό άντρα; «Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που θα χαμογελάω ακόμα κι όταν δεν είμαι δίπλα του. Που μου παίρνει το μυαλό!»

Της έχει συμβεί αυτό; «Είμαι μικρή σε ηλικία, αλλά, ναι, μου είχε συμβεί.»

Τι άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να υπάρχουν; «Να του αρέσει η συντροφικότητα, ώστε να ξέρεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου θα είναι εκεί για σένα, και για τα άσχημα και για τα εύκολα. Να είναι προστατευτικός, τρυφερός, να τον θαυμάζεις, να είναι άντρας. Εγώ είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, θέλω αυτός ο άνθρωπος να είναι ο δυνατός της υπόθεσης.»

Ποιο είναι το πιο extreme πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα; «Να είμαι ειλικρινής με τα συναισθήματά μου και να δίνομαι χωρίς να περιμένω τίποτε απ’ τον άλλο.»

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανατροπή που έχει κάνει μέχρι σήμερα στη ζωή της; «Να αφήσω το πανεπιστήμιο, την πόλη όπου μεγάλωσα και να φύγω να σπουδάσω υποκριτική, χωρίς να ξέρω αν υπάρχει αύριο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved