Δούκισσα Νομικού-Χρήστος Χολίδης: Ψάχνουν σπίτι στα νότια προάστια να συγκατοικήσουν!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού-Χρήστος Χολίδης: Ψάχνουν σπίτι στα νότια προάστια να συγκατοικήσουν!

Την απόφαση να συγκατοικήσουν πήραν πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης και ήδη ψάχνουν να βρουν το σπίτι όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας, η οποία, εκτός από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, δίνει καθημερινά το «παρών» στις εγκαταστάσεις του καναλιού, αφού κάνει την πρακτική της στη Διεύθυνση Προγράμματος του ΑΝΤ1 για να πάρει το πτυχίο της από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, αλλά και τα νέα επιχειρηματικά ανοίγματα του τραγουδιστή, περιόριζαν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο τους, σύμφωνα με τη real.
Έτσι, προσπαθώντας να βρουν λύση ώστε να βλέπονται όσο περισσότερο γίνεται, πήραν τη μεγάλη απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα στη σχέση τους και είναι ενθουσιασμένοι και οι δύο, παρόλο που ξέρουν πως έτσι θα δοκιμαστεί ο έρωτάς τους», δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ο οποίος βιώνει από κοντά τις εξελίξεις στη ζωή του ζευγαριού. Η αναζήτηση, λοιπόν, έχει ξεκινήσει για σπίτι στα νότια προάστια, καθώς αρέσει και στους δύο η θάλασσα. Και για όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα και να προτρέξουν βγάζοντας ευφάνταστα σενάρια γάμου, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής επισημαίνουν σε φίλους και γνωστούς πως μία τέτοια προοπτική δεν περνά ούτε σαν σκέψη από το μυαλό τους, καθώς και οι δύο έχουν άλλες προτεραιότητες για το άμεσο μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved