Χαλίτ Εργκέντς: «Κάθε σχέση συναντά δυσκολίες, αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να τις ξεπερνάς»
Showbiz

Χαλίτ Εργκέντς: «Κάθε σχέση συναντά δυσκολίες, αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να τις ξεπερνάς»

Περίοδος… αναταραχών αυτή τόσο για την Τουρκία όσο και για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χαλίτ Εργνέντς.

«Για τη σειρά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, εκτός από όσα ο ίδιος ο παραγωγός μάς έχει δηλώσει σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας με τη Μεριέμ Ουζερλί (σ.σ.: υποδυόταν τη Χουρέμ). Έτσι κι αλλιώς, τα γυρίσματα αναβλήθηκαν λόγω των επεισοδίων και των συγκρούσεων στην Τουρκία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς στις πορείες. Όχι μόνο εγώ αλλά και οι περισσότεροι συντελεστές της σειράς βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο» τόνισε στο TVGlam.

Τι τον οδήγησε στο να κατεβεί στην πλατεία Ταξίμ; «Πιστεύω πως όλοι έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν ειρηνικά. Θα πρέπει να σταματήσουν τα βίαια επεισόδια, πρέπει να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον και να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε κάθε μέρα στις πορείες.»

Με την απόφασή του να συμμετέχει στις διαδηλώσεις, διέψευσε και όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο με τη σύζυγό του, αφού τους βλέπουμε παντού μαζί… «Στο «Χίλιες και μία νύχτες» αγαπηθήκαμε πολύ εγώ και η σύζυγός μου (σ.σ.: Μπεργκιουζάρ Κορέλ). Κι ακόμη αγαπιόμαστε πολύ. Μην ξεχνάτε ότι στη ζωή μας υπάρχει και ο μικρός Αλί. Θα μας βλέπετε χέρι χέρι σε πολλά όμορφα μέρη στο μέλλον. Κάθε σχέση συναντά δυσκολίες, αλλά το σημαντικό είναι να παλεύεις και να τις ξεπερνάς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved