Αλεξανδράτου – Καρποζήλος: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους!
Showbiz

Αλεξανδράτου – Καρποζήλος: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους!

Πριν από λίγες ώρες ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο αγαπημένος της, Κριστιάν Καρποζήλος!

Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της περιοχής Wieden κοντά στο κέντρο της Βιέννης και το παρών έδωσαν λίγοι και καλοί φίλοι του ζευγαριού αλλά και συγγενείς! Η Τζούλια, σαν άλλη Barbie έλαμπε μέσα στο λευκό της νυφικό ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν! Χθες βράδυ η Τζούλια άφησε μια και καλή πίσω της το παρελθόν κάνοντας βόλτα με την μαμά της, απολαμβάνοντας κοκτέιλς ενώ ο καλός της, όπως απαιτεί η παράδοση έκανε μπάτσελορ πάρτι με καλούς φίλους! "Σε λίγες μέρες έρχεται η μέρα που περίμενα σε όλη μου τη ζωή. Παντρεύομαι τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισα ποτέ. Νιώθω ευλογημένη και χαρούμενη", έγραψε πριν λίγες ημέρες στο facebook, ενώ όσο η μαμά της ήταν στη Βιέννη, δεν σταμάτησαν να κάνουν βόλτες και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές όλοι μαζί.

Η όμορφη Τζούλια μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες του γάμου, σχολιάζοντας απο κάτω πως κλαίει απο χαρά και συγκίνηση ενώ νιώθει την καρδιά της να χτυπά σαν τρελή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved