Γιάννης Μπέζος: «Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ. Ξέρω ότι μου το χρεώνουν ως «αυλή» ή «κλίκα», αλλά αδιαφορώ»
Showbiz

Γιάννης Μπέζος: «Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ. Ξέρω ότι μου το χρεώνουν ως «αυλή» ή «κλίκα», αλλά αδιαφορώ»

«Δεν με αφορούν καθόλου τα κακεντρεχή σχόλια που κάνουν κάποιοι- οι οποίοι είναι συσγκεκριμένοι και γνωστοί σε όλους μας!», είπε ο Γιάννης Μπέζος

σε συνέντευξή του. Ο ηθοποιός, που αυτό το διάστημα ετοιμάζει το «Υπάρχει και φιλότιμο» των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παρτσαλάκη, για το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, μίλησε για όλα στο τηλεοπτικό περιοδικό Tv Zapping. Συγκεκριμένα είπε: «Μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ. Ξέρω ότι μου το χρεώνουν ως «αυλή» ή «κλίκα», αλλά αδιαφορώ. Υπάρχουν άξιοι ηθοποιοί, που θέλω να είναι στις δουλειές μου και έιναι. Θα δώσω λογαριασμό; Σε κανέναν τους!»
Όσον αφορά τη θεατρική παράσταση με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο Γιάννης Μπέζος τόνισε ότι λατρεύει την κωμωδία αλλά και ότι: «μου αρέσει να σκηνοθετώ την κωμωδία, ειδικά όταν έχω να κάνω με «μετρ» του είδους, όπως ο Γιώργος. Ποτέ δεν σνόμπαρα την κωμωδία- το κάνουν κάποιοι και δεν τους πιστεύω. Είναι πολύ δύσκολο είδος, το πιο δύσκολο. Και το γέλιο που προσφέρουμε το έχουμε ανάγκη, όσο ποτέ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved