Κωνσταντίνος Κάππας: «Και στη δουλειά δέχθηκα πολλές απορρίψεις και στεναχώριες»
Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: «Και στη δουλειά δέχθηκα πολλές απορρίψεις και στεναχώριες»

Υπήρξαν στιγμές στην ζωή του Κωνσταντίνου Κάππα που δεν αισθανόταν ελεύθερος;

«Τα τελευταία χρόνια γι' αυτό και αποφάσισα να πάρω τη τύχη στα χέρια μου και να μην περιμένω να με φωνάξουν σε μία δουλειά. Αυτό με τρέλαινε» τόνισε στο ΕΓΩ.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του; «Έζησα δύο πολύ προσωπικές δύσκολες στιγμές. Και στη δουλειά δέχθηκα πολλές απορρίψεις και στεναχώριες.»

Πριν μερικούς μήνες γνωστοποιήθηκε δημόσια ότι χώρισε με τη Γωγώ Μπρέμπου. Είναι εύκολο να κάνει μία νέα αρχή έπειτα από μία σχέση χρόνων; «Συνέβη πριν από χρόνια. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Γενικά δε μ' αρέσει να μιλάω για προσωπικές μου σχέσεις ειδικά όταν διατηρώ επαφή με κάποιους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου.

Αυτό δηλώνει ότι η Γωγώ Μπρέμπου είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά. «Αλίμονο. Βέβαια και την εκτιμώ Αυτό μου έλειπε!»

Ήταν από τα ζευγάρια που γράφτηκαν διάφορες φήμες χωρίς ποτέ να ισχύσουν, όπως ότι παντρευτήκανε αλλά και ότι περιμένανε παιδί: «Χαζομάρες. Ξέρετε πώς είναι αυτά!» Ενοχλήθηκε όταν τα διάβασε; «Σε κάποιες περιπτώσεις πήρα τηλέφωνο. Απείλησα ότι θα κινηθώ νομικά. Πριν από χρόνια είχε στηθεί ένα τεράστιο παιχνίδι με τα περιοδικά αναφορικά με το τι πουλάει ή τι δεν πουλάει. Όλοι προσπαθούσαν να γράψουν την είδηση. Δεν τολμούσε να κυκλοφορήσει ούτε ο πιο άσημος και γράφανε μια βλακεία. Ήταν σημείο των καιρών.» Δεν μπήκε ποτέ ο ίδιος ενεργητικά στο lifestyle: «Τα κορόιδευα αυτά. Πολλοί προχώρησαν μ' αυτό και έκαναν δουλειές. Εγώ δε μπορούσα, ούτε μπορώ να το κάνω. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Βαριόμουν, ντρεπόμουν!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved