Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ρένα Στρατηγού! Επισκέφτηκε τον Μπάρκουλη και… βρέθηκε μετά στο νοσοκομείο!
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ρένα Στρατηγού! Επισκέφτηκε τον Μπάρκουλη και… βρέθηκε μετά στο νοσοκομείο!

Η ηθοποιός Ρένα Στρατηγού πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε το "Σπίτι του ηθοποιού" προκειμένου να δει τον Αντρέα Μπάρκουλη! Δυστυχώς αυτή η επίσκεψη μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Ρένα Στρατηγού, αδελφή της Αλέκας Στρατηγού με την οποία ο Αντρέας Μπάρκουλης ήταν παντρεμένος τη δεκαετία του '60, θέλησε μετά από πολλά χρόνια να συναντήσει τον ηθοποιό.

Δυστυχώς, όμως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε ένα ατύχημα. Η ηθοποιός ανέβηκε στον τέταρτο όροφο, είδε τον Μπάρκουλη όπου του εξέφρασε και το παράπονό της λέγοντας: «Αντρέα γιατί μ' αφησες μόνη μου;» κάνοντας τον ηθοποιό να δακρύσει και να την σφίξει ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά του. Έμεινε κανά δίωρο και στη συνέχει έφυγε από τις σκάλες. Η ηλικιωμένη γυναίκα σκόνταψε σε ένα σκαλοπάτι, έπεσε και έσπασε τον ώμο της.
Η πρώτη που βρέθηκε κοντά της για να την βοηθήσει ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το ΕΚΑΒ και την μετέφερε στον "Ευαγγελισμό", όπου της δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved