Το ξέσπασμα του Λιάγκα και τα κλάματα της Σκορδά
Showbiz

Το ξέσπασμα του Λιάγκα και τα κλάματα της Σκορδά

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας! Οι συνεργάτες στο ραδιόφωνο δεν τον είχαν ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.


«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Μας διασύρουν συνεχώς χωρίς αιτία, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν τίποτα να γράψουν», έλεγε συνεχώς, ενώ κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.
«Πριν μερικές μέρες ένα περιοδικό του ..., έγραψε ότι χωρίζω με τη Φαίη! Με ρώτησε και ο βενζινάς, "διάβασα ότι χωρίζετε, ισχύει;". Άρχισε λοιπόν να λέγεται και να διαδίδεται ότι χωρίζουμε. Για να σταματήσει λοιπόν η μ@λ@κ@@, δεν χωρίζουμε! Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος κάθεται και γράφει ό,τι του 'ρχεται στο τσερβέλο!», είπε σε έντονο τόνο ο παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε τον ραδιοφωνικό αέρα για να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό!

Η δε Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη όταν άκουσε να μιλά έτσι on air! H ψυχολογική πίεση και για εκείνη ήταν τεράστια, μιας και άκουγε συνέχεια για το δήθεν χωρισμό της. Κάποια στιγμή ξέσπασε σε κλάματα. Οι δηλώσεις του Γιώργου μπορεί προς στιγμήν να την αναστάτωσαν εξαιτίας της έντασης στα λόγια του, η ανακούφισή της όμως ήταν μεγάλη, αφού την έβγαλε από μια πολύ δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα News το ζευγάρι κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο τώρα έχοντας αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved