Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει exclusive στο gossip-tv για όλα όσα έγιναν στην Μύκονο
Showbiz

Ο Αντώνης Ρέμος απαντάει exclusive στο gossip-tv για όλα όσα έγιναν στην Μύκονο

Πολύ συζήτηση έχει γίνει εδώ και δύο μέρες για όλα όσα έγιναν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.

Από τη μία οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν στα πόδια του και από την άλλη η ατάκα για τον Σόϊμπλε έφεραν τον δημοφιλή τραγουδιστή στο μάτι του κυκλώνα.

Οι περισσότεροι έσπευσαν να πουν ότι σε περίοδο κρίσης κάτι τέτοιο δεν είναι τουλάχιστον προκλητικό να γίνεται ενώ ιδιαίτερα αρνητικά σχολιάστηκε και η δήλωση που έκανε ο Αντώνης Ρέμος από μικροφώνου για τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο τραγουδιστής δίνει την απάντησή του για όλα τα παραπάνω αποκλειστικά στο gossip-tv.gr με μία επίσημη ανακοίνωσή του.

«Δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι, εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο, και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ, για όλα τα άλλα, το κάνουν όλοι οι άλλοι, ούτε θέλω, ούτε πρέπει ούτε είναι δουλειά μου να απολογηθώ. Όσον αφορά το χιούμορ που έκανα με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ, χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά ΧΙΟΥΜΟΡ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω κι εγώ, και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στην σκληρή, σημερινή πραγματικότητα, στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε.
Αντώνης Ρέμος»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγα λεπτά πόσταρε και ένα tweetμε νόημα για το ίδιο θέμα… «Χαίρε μεγάλε Αρτέμη Μάτσα. Οι Γερρρρμανοί είναι φίλοι μας. ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved