Έναν χρόνο προσπαθεί ο Κώστας Φραγκολιάς να πάρει τα χρήματα που του χρωστάει με δικαστική απόφαση το Extra Channel
Showbiz

Έναν χρόνο προσπαθεί ο Κώστας Φραγκολιάς να πάρει τα χρήματα που του χρωστάει με δικαστική απόφαση το Extra Channel

Μία απίστευτη περιπέτεια ζει εδώ και αρκετά χρόνια ο Κώστας Φραγκολιάς με μια υπόθεση που οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες, τελεσιδίκησε υπέρ του αλλά έναν χρόνο τώρα δεν έχει εξοφληθεί.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Όλα ξεκίνησαν το 2004, την εποχή που ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν συμπαρουσιαστής της Ρούλας Κορομηλά στην πρωινή εκπομπή που έκανε τότε και παράλληλα έπαιζε και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Ατρομήτου. Το ενδιαφέρον των μέσων για το πρόσωπό του ισχυρό και έτσι δεν ξαφνιάστηκε όταν είδε μια κάμερα κι έναν δημοσιογράφο του καναλιού Extra Channel που βρίσκεται κιόλας στις εγκαταστάσεις όπου έκανε η ομάδα προπόνηση. Το γεγονός όμως ότι ο δημοσιογράφος τραβούσε πολύ ώρα έφερε στο τέλος της προπόνησης μια έντονη στιχομυθία ανάμεσά τους. Φεύγοντας ο Κώστας Φραγκολιάς κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του μαζί με 4 συμπαίκτες του και ο δημοσιογράφος προς το κανάλι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου, τότε, ο Κώστας Φραγκολιάς και οι 4 συμπαίκτες του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άσχημα. Ισχυρισμοί που μεταφέρθηκαν και στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού Extra Channel και της τότε εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη εκεί με το θέμα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Το αποτέλεσμα ήταν η υπόθεση να οδηγηθεί τόσο στα ποινικά, όσο και στα αστικά δικαστήρια για τα περαιτέρω. Από την πλευρά του Κώστα Φραγκολιά μάλιστα με τρεις αγωγές για τις τρεις συνεχόμενες εκπομπές που ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό.

Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια .Οι υποθέσεις πέρασαν από τις δικαστικές αίθουσες, το εφετείο και τον Άρειο Πάγο, ο Κώστας Φραγκολιάς αθωώθηκε στο ποινικό κομμάτι και κέρδισε αποζημίωση στα αστικά δικαστήρια για την συκοφαντική δυσφήμιση και την ηθική βλάβη που υπέστη και η μία εξ' αυτών που του επιδίκασε ως αποζημίωση το ποσό των 150.000 Ευρώ τελεσιδίκησε πέρυσι το καλοκαίρι. Καθώς το ποσό ήταν μεγάλο ο δικηγόρος του ήρθε σε συμφωνία με τους δικηγόρους του καναλιού προκειμένου να εισπραχθεί λίγο λίγο και μάλιστα εν αναμονή των άλλων δύο αποφάσεων του Αρείου Πάγου για περαιτέρω αποζημίωσή του για τις άλλες δύο εκπομπές.

Βάση της συμφωνίας τους το Extra Channel θα έπρεπε να του πληρώνει 10.000 Ευρώ τον μήνα μέχρι εξοφλήσεως της δεδικασμένης αποζημίωσής του. Τα πρώτα 10.000 Ευρώ πληρώθηκαν κανονικά πέρυσι τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο –και αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών- δεν δόθηκε κάποιο ποσό. Τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012 δόθηκαν αντί για 10.000, από 5.000 Ευρώ. Σύνολο δηλαδή 25.000 Ευρώ από τα 150.000 που είναι το σύνολο της επιδικασμένης τελεσίδικης αποζημίωσης. Κι εκεί ξεκίνησε ένα νέος δικαστικός γολγοθάς για τον Κώστα Φραγκολιά αφού το κανάλι φαίνεται να ανήκει σε μια εταιρία εξωτερικού και το όνομα του γνωστού επιχειρηματία που «χρεώνεται» στην δημοσιογραφική αγορά την ιδιοκτησία του καναλιού Extra Channel δεν φαίνεται πουθενά.

Ο ιδιος ο Κώστας Φραγκολιάς σε επικοινωνία που είχε το gossip-tv μαζί του γι' αυτό το θέμα μας είπε:
«Ότι έχετε μάθει είναι αλήθεια. Όντως υπάρχει αμετάκλητη απόφαση αποζημίωσης υπέρ μου η οποία ακόμα δεν έχει εξοφληθεί. Δεν θα ήθελα όμως να αναφερθώ παραπάνω σε αυτό θέμα καθώς εκκρεμούν ακόμα δύο δικαστικές αποφάσεις αποζημίωσης από το Extra Channel.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved