Η Σωτηροπούλου αποκαλύπτει: «Τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του»
Showbiz

Η Σωτηροπούλου αποκαλύπτει: «Τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του»

Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ξεκαθαρίζει πως δεν είναι μία «γυναίκα-αράχνη» ή η «Τζέλα-Δελαφράγκα», που μπαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια!

Η ηθοποιός τονίζει για τον Δημήτρη: «Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για συναισθήματα. Ο Δημήτρης έχει όλα αυτά που θέλω και με κάνει πολύ ευτυχισμένη»!
Όσο για τα μέσα ενημέρωσης που την παρουσίασαν ως μια «γυναίκα-αράχνη» και «Τζέλα-Δελαφράγκα», γελά: «Γελάω γιατί αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι δε θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα αυτής της σχέσης προς όφελος της δουλειάς μου, για τον απλούστατο λόγο ότι δε δουλεύω στην ελληνική αγορά, δε βγάζω λεφτά στην Ελλάδα και δε μ' ενδιαφέρει να προκαλέσω τα media. Κατά δεύτερον, τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του, οπότε δε διέλυσα καμία σχέση!».
Δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη θέση της δημοσίως για το εν λόγω ζήτημα λέει στο περιοδικό Glow: «Όχι, γιατί δε θέλω να μιλάω δημόσια για την προσωπική μου ζωή. Εξάλλου, έχω την αίσθηση ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου να μάθει με ποιον είμαι εγώ, όταν έχει να αντιμετωπίσει τόσα μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητά του»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved