Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του

Πώς αισθάνεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που σε δύο μήνες γίνεται πατέρας;

«Σε λίγο παραπάνω… σε τρεις. Διανύουμε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης. Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω. Τα συναισθήματα είναι τόσο πρωτόγνωρα και παράξενα. Βλέπω την κοιλίτσα της Κατερίνας να φουσκώνει και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Πόσο έτοιμος είναι και τι τον αγχώνει; «Νομίζω ότι είμαι έτοιμος, αλλά αυτό θα φανεί. Δεν έγινε κάτι τυχαία, ήταν συνειδητή η επιλογή και των δυο μας να προσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μέχρι στιγμής μας βοηθάει να είμαστε όλοι καλά. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι θα ήθελα να καταφέρω να γίνω ένας καλός πατέρας σε όλα τα επίπεδα για το παιδί μου.»

Το ότι είναι αγόρι τον χαροποίησε περισσότερο; «Δεν είχα πρόβλημα με το φύλο του παιδιού. Πραγματικά θα σου απαντήσω με μια φράση που μπορεί να τη λέγανε οι παλιοί, αλλά την καταλαβαίνουν όσοι ξέρουν. «Γερό να ’ναι κι ό,τι να ’ναι».

Έχει σκεφτεί έναν παραδοσιακό ή έναν μοντέρνο γάμο; «Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι γενικά είμαι υπέρ των παραδοσιακών εθίμων.»

Πάντα στις συνεντεύξεις έλεγε ότι όταν βρεθεί η κατάλληλη, τότε θα παντρευτεί: «Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε, αλλά τι σε έχει κερδίσει και είπες «εδώ είναι το λιμάνι μου»; Είναι πάρα πολλά αυτά που με κέρδισαν στην Κατερίνα και θα θέλαμε πολύ χρόνο για να σας τα εξηγήσω. Τα κρατάω για μένα και το παιδί μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved