Άγαθωνας Ιακωβίδης: «Στη Eurovision ήμουνα αυτό που ήθελαν… Έπαιζα το παιχνίδι τους»!
Showbiz

Άγαθωνας Ιακωβίδης: «Στη Eurovision ήμουνα αυτό που ήθελαν… Έπαιζα το παιχνίδι τους»!

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης μίλησε για την Eurovision και τις φήμες που είχαν ακουστεί περί τσακωμών του με ορισμένα από τα μέλη των "Kosa Mostra"!

«Είναι λάθος. Στην Ελλάδα κατακρίνονται πράγματα που δεν τα γνωρίζουμε. Στην Ευρώπη το παίρνουν πολύ σοβαρά αυτό τον διαγωνισμό. Δε θα κάτσω να σας πω ότι είναι το σοβαρότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Ένα πανηγύρι ήταν και ένα πανηγύρι παραμένει αλλά με την καλή έννοια. Όχι εμποροπανήγυρης. Ας μην πηγαίναμε καθόλου, ας μη συμμετείχαμε. Να πούμε ότι εμείς είμαστε κουλτουριάρικη χώρα και δε γουστάρουμε τα ποπ χαζοτράγουδα. Πήγαμε λοιπόν με ένα τραγούδι το οποίο άρεσε πρώτα σε εμάς. Πήγαμε να το υποστηρίξουμε, να πούμε ότι θα βγει πρώτο... Εντάξει, βέβαια δεν βγήκε αλλά εμείς θέλανε νε βγει και το υποστηρίζαμε» είπε για την συμμετοχή του στη Eurovision.

Και τόνισε στην εκπομπή «Πέδες»: «Πέρασα πολύ καλά και θα ξαναπήγαινα με άλλη χώρα. Να πάρουμε και κάνα φράγκο ρε παιδιά. Μέχρι τώρα δε δίνανε οι καλλιτέχνες από την τσέπη τους. Ήταν η μοναδική φορά που κάποια έξοδα τα πληρώσαμε μόνοι μας αλλά δεν παραπονιόμαστε γι' αυτό. Γιατί πήρε πολύ μεγάλη έκταση στα μέσα. Εμείς περάσαμε πολύ ωραία. Δε μπορώ να πω ότι με έκανε περισσότερο γνωστό απ' ότι ήμουν. Στο χώρο του ρεμπέτικου είμαι ήδη γνωστός».

Και κατέληξε: «Δεν είχαμε καμιά ιδιαίτερη προβολή. Την κακή πλευρά μας βγάζανε περισσότερο. Κοιτούσανε να βγάλουν καυγάδες, να κάνουν κουτσομπολιά. Εγώ απλά έπαιζα το παιχνίδι τους τότε. Όσοι το κατάλαβαν, το κατάλαβαν. Τους έδειχνα αυτό που θέλανε. Θέλανε έναν Αγάθωνα να τα πει έξω από τα δόντια και το έκανα. Δεν έκρυψα τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved