Το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz: Ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση είναι ερωτευμένοι! (φωτογραφίες)
Showbiz

Το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz: Ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση είναι ερωτευμένοι! (φωτογραφίες)

Ένα βίντεο κλιπ τους έφερε κοντά και τώρα ο Αντώνης Κανάκης και η Κλέλια Ρένεση βιώνουν το πιο ερωτικό τους καλοκαίρι.

Ο παρουσιαστής και η ηθοποιός μοιράζονται τις διακοπές τους στη Χαλκιδική, στο θερινό καταφύγιο που διαθέτει εκείνος. Οι θαμώνες του beach bar «Μόλος», ιδιοκτησίας του παρουσιαστή, κάνουν λόγο για καυτό ειδύλλιο.
Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται στη Χαλκιδική σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού, όπως και ο Αντώνης Κανάκης. Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίζεται στο πολυσύχναστο beach bar του παρουσιαστή μόνο τις καθημερινές, αποφεύγοντας τους φωτογράφους που κατακλύζουν τον χώρο.
Πρόσωπο από το περιβάλλον τους αποκαλύπτει ότι η Κλέλια φιλοξενείται στο εξοχικό του Αντώνη στην περιοχή της Φούρκας. Καθημερινά οι δυο τους φτάνουν στην παραλία του Πευκοχωρίου αργά το μεσημέρι και απολαμβάνουν την πεντακάθαρη θάλασσα, αλλά και ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Αναπόσπαστο μέλος της παρέας και το μικρό σκυλάκι της όμορφης ηθοποιού, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.
Οπως λοιπόν συνηθίζουν όλο αυτό το διάστημα, έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους κατέφθασαν στην παραλία και χαλάρωσαν στις αναπαυτικές ξαπλώστρες. Γελούσαν, πείραζαν ο ένας τον άλλον και ήταν συνεχώς μαζί.
Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν η Κλέλια Ρένεση πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού που έγραψε ο παρουσιαστής. Το τραγούδι τιτλοφορείται «Οταν θα μπορέσεις» και τα φωνητικά έχει κάνει η Αννυ Μπέρκα. Καθ' όλη τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Αντώνης, οι δυο τους, σύμφωνα με τη real, ήρθαν πολύ κοντά και συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον. Η αφορμή που τους δόθηκε σε επαγγελματικό επίπεδο να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο καθένας για τη δουλειά του, είχαν ως αποτέλεσμα να περνούν αρκετές ώρες μαζί και να μιλάνε για τα κοινά -όπως διαπίστωσαν- ενδιαφέροντά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved