Η νέα απίστευτη επίθεση της Ροζίτας Σώκου στην Μελίνα Μερκούρη!
Showbiz

Η νέα απίστευτη επίθεση της Ροζίτας Σώκου στην Μελίνα Μερκούρη!

Σοκάρει ξανά με τις δηλώσεις της η Ροζίτα Σώκου αφού για μια ακόμη φορά δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και κάνει κριτική σε ανθρώπους όπως η Μελίνα Μερκούρη!

«Ήταν ελεεινή ηθοποιός. Μιλώ ανεξάρτητα από ότι ηθικό της έχω προσάψει. Στη Μήδεια ήταν ανυπόφορη Είχε νευριάσει θυμάμαι με τη Ντένη Βλαχιώτη που της είχε κάνει ένα υπέροχο κοστούμι, που αυτή την στιγμή εκτίθεται στο μουσείο του Τόκιο. Για να της πάει κόντρα αγόρασε στην Αμερική ένα πολύ λαϊκό κοστούμι. Όμως σύμφωνα με το συμβόλαιο έπρεπε στην πρόβα Τζενεράλε να φορέσει της Ντένης. Πήγαινε λοιπόν μπροστά της σήκωνε το κουστούμι και φύσαγε τη μύτη της για να δείξει πόσο την περιφρονεί. Μόνο στην Στέλλα ήταν καλή γιατί είχε προσαρμόσει ο Κακογιάννης το ρόλο στο δικό της στυλ. Έκανε τον εαυτό της. Αυτό το ύφος είχε και στην πραγματικότητα. Ήταν πολύ κακή ηθοποιός. 'Έκανε νάζια επί σκηνής. Όταν την έβλεπα να παίζει ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της στο περιοδικό Εγώ και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η ίδια μάλιστα μιλά για την περίοδο που βρέθηκαν μαζί στην Ιταλία. « Ήμουν εγκυμονούσα στην Ιταλία. Τότε ο Ντασέν ήθελε να γυρίσει το «Νόμο» στην Κρήτη και είχαν ανάγκη από μία μικρή κοπελίτσα να παίξει την χωριατοπούλα. Πηγαίναμε να δούμε τις οντισιόν. Η Μελίνα έλεγε «Αυτή είναι πολύ νόστιμη! Δεν τη θέλω. Αυτή τα λέει πολύ καλά. Να μας λείπουν οι θεατρινάρες»! Τις απέρριπτε όλες κάθε μέρα. Καμιά φορά όμως η ζωή εκδικείται. Καταφθάνει ο Ντασέν μία ημέρα και λέει «Δε θα ψάξουμε άλλο εμείς την κοπέλα, αποφάσισε να ασχοληθεί η παραγωγή. Τελικά δώσανε το ρόλο της κοπέλας στο μεγαλύτερο όνομα της Ευρώπης τότε την Τζίνα Λολομπρίτζιντα, όπου βεβαίως άλλαξαν το σενάριο και πρωταγωνίστρια έγινε η χωριατοπούλα. Η Τζίνα γνωρίζοντας ότι η Ελληνίδα τα έχει με το Ντασέν έλαβε τα μέτρα της και έφερε το δικό της φωτογράφο, ο οποίος έβγαλε τραγικά τη Μελίνα στο φιλμ».

Τέλος, η Ροζίτα Σώκου αναφέρει: «Έξι μήνες μετά το θάνατο του Κένεντι η Τζάκι είχε πάει στην Ισπανία και για λόγους πολιτικούς είχε βάλει ένα ισπανικό καπέλο και είχε χορέψει ένα κλασσικό χώρο. Τη βλέπει η Μελίνα και μου λέει «Κοίταξε την ηλίθια. Είχε την τύχη να της σκοτώσουν τον τέτοιο άνδρα και αντί να βάλει τις πλερέζες, να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να ζητάει δικαιοσύνη που θα την έκανε σταρ -γιατί είναι το μόνο που κάνει σταρ μία γυναίκα- χορεύει το ζώον». Οπότε όταν ήρθε η Χούντα είπα «Είχε την τύχη η Μελίνα να της σκοτώσουν τέτοια πατρίδα της και κατόπιν τούτου έβαλε τις πλερέζες και την εκμεταλλεύθηκε για να γίνει σταρ». Κάποια στιγμή μου είπε «Εγώ δε θα τελείωνα ποτέ το σχολείο. Οι μπράβοι του πατέρα μου πήγαιναν με τα πιστόλια και εκβίαζαν τους καθηγητές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved