Τσαλίκης για το ΣΔΟΕ: «Πρέπει να υπάρχει ο έλεγχος, αλλά τα δισεκατομμύρια του ελλείμματος δεν χάθηκαν από τον κλάδο μου»
Showbiz

Τσαλίκης για το ΣΔΟΕ: «Πρέπει να υπάρχει ο έλεγχος, αλλά τα δισεκατομμύρια του ελλείμματος δεν χάθηκαν από τον κλάδο μου»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο ΣΔΟΕ, στους ελέγχους που γίνονται σε πολλούς τραγουδιστές το τελευταίο διάστημα.

«Πρέπει να υπάρχει έλεγχος, καλό είναι. Αλλά όχι μόνο στον δικό μας τον κλάδο, σε όλους. Τα δισεκατομμύρια του ελλείμματος δεν χάθηκαν από τον κλάδο μου, αλλά από άλλους. Τους σέβομαι τους ελέγχους, δεν τους κατακρίνω. Και σε μένα έγινε! Θυμάμαι, πριν μερικές ημέρες, ήμουν στην Ξάνθη, έφυγα από το μαγαζί, πήγα στο ξενοδοχείο κι έπεσα να κοιμηθώ. Σε κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου, με ξύπνησαν και κατέβηκα κάτω, όπου ήθελαν να με ρωτήσουν κάποια πράγματα. Αυτό έγινε! Την επόμενη ημέρα διάβαζα στα blogs ότι "εκνευρίστηκε ο Τσαλίκης!". Μαλακίες. Καθόλου δεν εκνευρίστηκα, απλά τρόμαξα γιατί ήμουν με τη Δώρα και τα παιδιά μου, κοιμόμασταν και μας ξύπνησαν. Κατέβηκα στην ρεσεψιόν, με το πρόσωπο πρησμένο από τον ύπνο για να δω αν έγινε κάτι σοβαρό. Αλλά όλα ήταν μία χαρά! Και ήταν πολύ ευγενικοί οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved