Το «καρφί» του Λιάγκα για τις βέρες στο αριστερό των Μενεγάκη-Παντζόπουλου
Showbiz

Το «καρφί» του Λιάγκα για τις βέρες στο αριστερό των Μενεγάκη-Παντζόπουλου


Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή: "Για ποιον λόγο να αρραβωνιαστεί κάποιος σήμερα; Τα παλιά τα χρόνια, εντάξει, για να μη βγει το όνομα στην κοπέλα. Σήμερα, στις μέρες μας, δεν είναι αστείο; Δεν είναι θέμα ηλικίας, δεν είναι μεγάλη, αλλά...» και τόνισε: "Άρα θα παντρευτούν, αν δεν έχουν ήδη παντρευτεί".

Ενώ δεν δίστασε να πει ο Γιώργος: "Ποια η διαφορά της βέρας στο αριστερό και όχι στο δεξί; [...] Εγώ, όπως βλέπεις, δεν έβαλα ούτε στο αριστερό ούτε στο δεξί".

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως δεν φορά τη βέρα του: "Μου έβαλε τη βέρα ο Χατζηνικολάου, αλλά την έβγαλα. Με ενοχλούσε στο δάχτυλο. Πάρα πολύ! Με ενοχλούσε στα σχοινιά, στο σκάφος. Γιατί να φορέσω; Γιατί τη φοράει ένας άνθρωπος; Για να αποδεικνύει ότι είναι παντρεμένος; Λες να υπάρχει ένας Έλληνας που να μην ξέρει ότι είμαι παντρεμένος με τη Φαίη; Άρα γιατί να φορέσω τη βέρα;", ενώ συμπλήρωσε: "Με ενοχλεί η βέρα. Ψυχολογικά δεν τη μπορώ - μια δυο φορές που την έχω βάλει. Φοβάμαι πως θα μείνει, πως θα σκαλώσει και δεν θα μπορώ να τη βγάλω".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved