Ξεχάστε την Υβόννη Μπόσνιακ... βαπτίστηκε και πλέον είναι η Μαρία- Νεφέλη!
Showbiz

Ξεχάστε την Υβόννη Μπόσνιακ... βαπτίστηκε και πλέον είναι η Μαρία- Νεφέλη!

Είναι από τις ειδήσεις που τις ακούς και δεν τις πιστεύεις εύκολα. Κι όμως είναι αλήθεια. Η Υβόννη Μπόσνιακ βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη και πήρε το όνομα Μαρία Νεφέλη.

Η βάπτιση ήταν μια απόφαση που πήρε η ίδια καθώς το ήθελε πάρα πολύ. Και με το που το αποφάσισε ξεκίνησαν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τις προετοιμασίες - μέχρι και τις μπομπονιέρες έφταξαν οι δυο τους μαζί- για το μυστήριο που αρχικά θα γινόταν σε κεντρική εκκλησία της Θεσσαλονίκης.

Η διαρροή της είδησης όμως πριν δέκα περίπου μέρες στο περιοδικό Ciao τους έκανε να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Η βάπτιση έγινε όντως στις 15 Σεπτεμβρίου αλλά σε ένα μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο - για να προφυλάξουν επιπλέον διαρροές- και με ελάχιστους καλεσμένους.

Τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Γιάννη Παπαθεοχάρη, την οικογένεια του Αντώνη Ρέμου και την αδερφή της Υβόννης που ήρθε από την Γερμανία για να παρευρεθεί στην βάπτιση. Περίπου 15 άτομα όλα κι όλα δηλαδή και 4 νονοί.

Η Βαρβάρα, ο Στάθης, ο Τάκης και ο Γιώργος, όλοι φίλοι του ζευγαριού και συγγενείς του Αντώνη. Και το όνομα αυτής, όπως είπαμε και παραπάνω, Μαρία Νεφέλη. Να ζήσει η νεοφώτιστη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved