Έλενα Παπαρίζου: Η εγκυμοσύνη, τα λόγια του ανιψιού της που την έκαναν κομμάτια και η φωτογράφηση της επιστροφής της!
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Η εγκυμοσύνη, τα λόγια του ανιψιού της που την έκαναν κομμάτια και η φωτογράφηση της επιστροφής της!

Η Έλενα Παπαρίζου είπε για λίγο διάστημα να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και τώρα κάνει τη δυναμική επιστροφή της με μία σούπερ φωτογράφηση.

Η τραγουδίστρια φορώντας μάξι τουαλέτες και πιο όμορφη από ποτέ, αφού διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, μίλησε για τα συγκινητικά λόγια του 11χρονου ανιψιού της που όπως παραδέχεται στο Instyle, την έκαναν κομμάτια.

«Εκεί που μιλούσαμε γυρνάει και λέει ό,τι και να γίνει εμένα δεύτερη μαμά μου θα είναι πάντα η Έλενα. Με έκανε κομμάτια» δήλωσε η ίδια ενώ μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί καθώς έχει υποθυρεοειδισμό.

Η ίδια είπε: «Εκδηλώθηκε το καλοκαίρι του 2009. Ένιωθα περίεργα κι έκανα εξετάσεις. Έτσι το ανακάλυψα. Πέρα από την δυσκολία να χάσεις βάρος, έχει και πολλές παρενέργειες. Από το πουθενά με πιάνουν τα νεύρα μου ή έχω έντονες ημικρανίες ή αποσυντονίζεται ο κύκλος μου. Είναι σαν να έχω μόνιμο pms κάποιες φορές.

Θυμάμαι το πρόσωπο μου όταν πρήστηκε. Έκανε σακούλες κάτω από τα μάτια, πρήστηκε παντού. Ο κόσμος δεν το πιστεύει, νομίζει πως όταν έχεις θυρεοειδή παίρνεις ένα χάπι και περνάει. Αλλά δεν είναι έτσι. Θυμάμαι τον εαυτό μου τότε, ήταν σαν να έχω βάλει κιλά στο πρόσωπο μου και στο λαιμό μου. Είχα γίνει «μπάκακας» που έλεγε και η γιαγιά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved