Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2013! Τι θέση πήρε η Ελληνίδα καλλονή!
Showbiz

Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2013! Τι θέση πήρε η Ελληνίδα καλλονή!

Η Μις Φιλιππίνες, η 23χρονη Μέγκαν Γιανγκ είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο για το 2013 αφού κατέκτησε το στέμμα της «Μις Κόσμος».

Η νεαρή καλλονή υποσχέθηκε να είναι η καλύτερη Μις Κόσμος που πέρασε ποτέ από τα καλλιστεία που φέτος έγιναν στο εξωτικό Μπαλί.
Σε ό,τι αφορά την Ελληνίδα καλλονή Αθηνά Πικράκη, αν και έδωσε σκληρή μάχη με τις άλλες 123 καλλονές από όλο τον κόσμο, τελικά δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα. Αναπληρωματική Μις Κόσμος στέφθηκε η Μις Βραζιλία, τρίτη ήρθε η Μις Ισπανία, τέταρτη η Μις Γκάνα και την πεντάδα έκλεισε η Μις Γαλλία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φετινός 63ος διαγωνισμός ομορφιάς έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς λίγο πριν τη διεξαγωγή του μουσουλμάνοι εξτρεμιστές είχαν εξαπολύσει απειλές εναντίον του θεσμού χαρακτηρίζοντάς τον «πορνογραφικό» και τις κοπέλες που συμμετείχαν «πόρνες».
Η Μέγκαν Γιανγκ ήταν το φαβορί του διαγωνισμού και πολύ αγαπητή στην πατρίδα της καθώς είναι ηθοποιός, έχοντας παίξει σε ταινίες και διαφημιστικά στην τηλεόραση. Αν και γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετακόμισε στις Φιλιππίνες όταν ήταν μόλις 10 ετών. Δείτε φωτογραφίες από τον διαγωνισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved