Αντέλ Εξαρχόπουλος: Η πρεμιέρα, η συνέντευξη και οι βόλτες στην Ακρόπολη
Showbiz

Αντέλ Εξαρχόπουλος: Η πρεμιέρα, η συνέντευξη και οι βόλτες στην Ακρόπολη

Η ταινία αποκάλυψη του φετινού διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ Καννών, η ταινία που συζητήθηκε όσο καμία άλλη και τελικά απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα, προβλήθηκε στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, παρουσία της πρωταγωνίστριας, Αντέλ Εξαρχόπουλος.

H «Ζωή της Αντέλ – Μπλε, το πιο Ζεστό Χρώμα» («La vie d'Adèle») του Αμπντελαντίφ Κεσίς, που θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου από την StraDa Films, καταχειροκροτήθηκε στις προβολές της, επαινέθηκε θερμά από τους κριτικούς και κέρδισε την ύψιστη διάκριση του Φεστιβάλ Καννών. Μικρή, όμορφη, αστεία και σπαρακτική, «Η Ζωή της Αντέλ» είναι μια ιστορία ενηλικίωσης και μια ιστορία αγάπης που θα μας συντροφεύει για καιρό.

Επίσημη προσκεκλημένη του Φεστιβάλ και της StraDa Films ήταν η, ελληνικής καταγωγής, ηθοποιός Αντέλ Εξαρχόπουλος, η οποία ξεχώρισε για την φυσικότητα και το ερμηνευτικό πάθος της και μοιράστηκε μαζί με το σκηνοθέτη Αμπντελατίφ Κεσίς και τη συμπωταγωνίστριά της, Λεά Σεντού, – για πρώτη φορά στην ιστορία των Καννών - τον Χρυσό Φοίνικα.

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος κατά την παραμονή της στην Αθήνα, έδωσε και μια συνέντευξη τύπου στο Γαλλικό Ινστιτούτο για την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ δεν έχασε και την ευκαιρία να πάει μέχρι την Ακρόπολη και να δει από κοντά τον «ιερό βράχο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved