Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά και το εξώφυλλο του ΟΚ που τους τρέλανε!
Showbiz

Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά και το εξώφυλλο του ΟΚ που τους τρέλανε!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια φήμη που θέλει την Φαίη Σκορδά να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, η Φαίη Σκορδά θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά καθώς διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η είδηση θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες στο εξώφυλλο του περιοδικού OK. Όπως μάθαμε το ζευγάρι της εκπομπής "Το Πρωινό" δεν είχε ιδέα για την διαρροή της είδησης και μάλιστα σε περιοδικό που ανήκει στον όμιλο Antenna και αναστατώθηκε πολύ από τα νέα.

Το χτύπημα μάλιστα για τα πρόσωπα του Ομίλου είναι διπλό αφού στο περιοδικό υπάρχει θέμα και για τον ισχυρό άντρα του Antenna, Γιάννη Λάτσιο και την δικαστική διαμάχη που έχει ακόμα με την Ελένη Μενεγάκη. Υπήρξε μεγάλη σύσκεψη για αυτά τα δύο θέματα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το τεύχος και να τυπωθεί νέο. Το κόστος όμως για κάτι τέτοιο ήταν απαγορευτικό.

Τι γράφει λοιπόν το Ok που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ώρες στα περίπτερα; Ούτε λίγο ούτε πολύ, οτι πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την Φαίη Σκορδά να περιμένει το δεύτερό της παιδί και να μην το επιβεβαιώνει, όπως ακριβώς έκανε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη γιατί είναι νωρίς και πως το ζευγάρι δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να χαρίσει ένα αδερφάκι στον μικρό Γιάννη ενώ το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από paparazzi φωτογραφίες της Φαίης με την σημείωση οτι μάλλον δείχνει να έχει κοιλίτσα.

Το gossip-tv εξασφάλισε το εξώφυλλο πριν λίγα λεπτά και σας το παρουσιάζει ενώ όπως μάθαμε κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσει το ζευγάρι on air γι' αυτό το θέμα καθώς δεν έχουν κρύψει το πόσο ενοχλημένοι είναι και οι δύο και ναι μεν διέψευσαν την είδηση στους συνεργάτες τους αλλά ουσιαστικά άφησαν και μια πόρτα "ανοιχτή" αφού όπως είπαν με αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζει κανείς αφού είναι ευαίσθητα και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved