Τα best θέματα της εβδομάδας!
Showbiz

Τα best θέματα της εβδομάδας!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και μέσα σε αυτή τα θέματα που προέκυψαν ήταν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα.

Ξεκινάμε με την μεγάλη κόντρα στις πρωινές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1. Οι δυο πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έδωσαν μάχη για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης! Τι κατέγραψαν λοιπόν τα μηχανάκια της Nielsen;

Συνεχίζουμε με λίγο… Dancing και προβλέψεις. Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ότι δεν είδε το Dancing with the stars 4, γιατί κοιμήθηκε και το πρωί είδε όλα τα βιντεάκια! Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως ξέρει τον νικητή και θα είναι η…

Στο πρωινό δεν είχαμε μόνο προβλέψεις όμως… Είχαμε και τσακωμό ανάμεσα σε Σκορδά-Σταμάτη: «Σου μιλάω Σάσα! Είσαι απαράδεκτη! Κόφτο». Η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη τσακώθηκαν με αφορμή την δήλωση της Ζέτας Μακρυπούλια ότι δεν είδε το Dancing with the stars 4!

Τα πρωινά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας. Στην εκπομπή «Πρωινό mou» αφού σχολίασαν την δήλωση του Ηλία Βρεττού «Δεν μπορώ να πω ότι είναι η Ευαγγελία ο άνθρωπος της ζωής μου» στη συνέχεια μίλησαν για την πρώην αγαπημένη του τραγουδιστή, τη Ναταλία Γερμανού! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεταξύ άλλων είπε στην Μπαλατσινού ότι είναι… χειρότερη από την Σκορδά.

Τέλος το θέμα που μας απασχόλησε ήταν η… κυτταρίτιδα γνωστής celebrity. Έπεσαν να τη… «φάνε» για την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση στους μηρούς! Είναι 55 χρονών, κούκλα όπως πάντα και άλλοτε σεξ σίμπολ. Μόνο που μία πρόσφατη εμφάνισή της με σορτσάκι στα οποία αποκαλυπτόταν η κυτταρίτιδα και η χαλάρωσή της στους μηρούς, την έκανε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved