Showbiz

Ο Λιάγκας είπε: «Γεννάει από λεπτό σε λεπτό η σύντροφος του Αρναούτογλου» και το πήρε πίσω

Gossip-tv Team

Έρχεται ο Αρναούτογλου Junior;

Το χαρμόσυνο γεγονός - που δεν ισχύει τελικά- το είπε πριν λίγο ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το πρωινό»! Πριν λίγο μπήκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Κατερίνα Κόκλα και αναμένεται από λεπτό σε λεπτό να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους!

Αφού πήγαν σε διαφημίσεις και επέστρεψαν ο παρουσιαστής τόνισε πως είχε λάθος πληροφόρηση και αναρωτήθηκε ποιος το χρεώνεται και είπε: «Εγώ το χρεώνομαι»... Απλώς η Κατερίνα είναι στον μήνα της και πήγε για μια απλή επίσκεψη στο μαιευτήριο, πρόσθεσε! Την ίδια ώρα οι απέναντι στο "Πρωινό Mou" επιστρέφοντας από το δικό τους διαφημιστικό break ανακοίνωσαν πως γεννάει η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ευχήθηκαν με έναν πόνο! Και δεν το διέψευσαν παρά ώρα αργότερα, πριν λίγο κατά την διάρκεια της μαγειρικής με τον Άκη.

"Γεννάμε και δεν το ξέρω;" έστειλε μήνυμα ο Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα... Πολύ λογικά μια και μέχρι και πριν λίγη ώρα ήταν κανονικά στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του.

Να αναφέρουμε ότι πριν λίγες μέρες η Κατερίνα είχε κάποια μικροπονάκια που την ανησύχησαν και ο θεράπων ιατρός της για προληπτικούς λόγους έκρινε σωστό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες. Τα πράγματα πήγαν όλα καλά.!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved