Εβελίνα Παπούλια: «Με τους κοντούς άνδρες δεν τα πάω πολύ καλά»
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: «Με τους κοντούς άνδρες δεν τα πάω πολύ καλά»

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν τα πάει καλά με τους κοντούς άντρες, δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί και όταν πηγαίνει στα μπουζούκια παθαίνει κατάθλιψη!

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «με τους κοντούς άνδρες δεν τα πάω πολύ καλά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εικόνα. Νιώθω λες και τον προστατεύω εγώ κι όχι το αντίστροφο» Όσο για τον γάμο λέει: «Με τίποτα δεν παντρεύομαι και δεν κάνω άλλο παιδί. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την 15χρονη κόρη μου. Τη στιγμή που θα παντρευτώ μια σχέση μου, είναι σαν να βλέπω όλα μας τα ελαττώματα. Όταν τελειώνει μια σχέση, την κωδικοποιώ ως αποτυχία. Ο γάμος έχει κι αυτό το επίσημο. Στη σχέση δεν χρειάζεται να πετύχεις. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά το τώρα. Ενώ στο γάμο μπαίνει ο διάολος μέσα μου, και σκέφτομαι τι θα γίνει τα επόμενα δέκα χρόνια».
Όταν δε πηγαίνει στα μπουζούκια παθαίνει κατάθλιψη: «Την πρώτη φορά έπαθα κατάθλιψη. Έβλεπα τους μουσικούς που παίζανε, και ένιωθα πως δεν περνάγανε καλά. Έβλεπα και τον κόσμο που πετούσε λουλούδια χωρίς να έχει λεφτά, κι έπαθα κατάθλιψη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved