Βέρα Λάμπρου: Σοκάρει με την εξομολόγησή της για τα βασανιστήρια από την οικογένειά της
Showbiz

Βέρα Λάμπρου: Σοκάρει με την εξομολόγησή της για τα βασανιστήρια από την οικογένειά της

Η Βέρα Λάμπρου μιλά για την κακοποίηση που υπέστη από τους γονείς της.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιάτο Κορινθίας σε μια οικογένεια όπου το ξύλο και η βία ήταν το άλφα και το ωμέγα... Από μικρό παιδί δούλευα στα κτήματα μαζί με τον πατέρα μου κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Πολλές φορές, θυμάμαι, όταν δεν έκανα κάποια δουλειά ο πατέρας μου με έδερνε με τη ζώνη του και σταματούσε όταν μάτωνε το κορμί μου. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση» λέει χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα!

«Στα 15 μου βίωσα άλλο ένα δράμα: ο πατέρας μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο του στοίχισε τη ζωή. Τον είδα με τα μάτια μου, όπως και τα αδέλφια μου, να πέφτει από το μπαλκόνι ύστερα από μια έκρηξη την ώρα που έκανε οξυγονοκόλληση. Εμεινε "φυτό" για δώδεκα ημέρες. Δεν άντεξε και πέθανε. Ηταν 36 ετών. Η βία όμως και το ξύλο συνεχίστηκαν από τη μητέρα μου και, κάποιες φορές, και από τον αδελφό της...» τόνισε η τραγουδίστρια.

Και δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου: πήγα στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλα όλα όσα βίωνα. Αν και τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, δείχνοντας θάρρος και πείσμα κατάφερα να μπω στη Νοσηλευτική. Οι σπουδές μου όμως διήρκεσαν μόνο έναν χρόνο, μια και η αυταρχική μητέρα μου δεν με άφησε να συνεχίσω. Αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη όπου μεγάλωσα και ήρθα στην Αθήνα, όπου βρήκα δουλειά σε μεγάλο εκδοτικό οίκο».

Οι σχέσεις της με την οικογένειά της δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ, όπως είπε. Μάλιστα λέει για την μητέρα της: "Δεν με φίλησε ποτέ, όπως οι άλλες μητέρες τα παιδιά τους. Κάποτε της ζήτησαν από μια εκπομπή να μιλήσει για μένα. Το αρνήθηκε, λες και ντρεπόταν! Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη και τίποτα δε μου χαρίστηκε".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved