Showbiz

Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Σφακιανάκη, που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Gossip-tv Team

Χθες έγινε η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Πρωινού» για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και για την κυβέρνηση και την Χρυσή Αυγή!


Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις ρε. Ποιος στο έδωσε το δικαίωμα;» Και δεν δίστασε να πει: «Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος».
Όσο για τον ναζιστικό χαιρετισμό, που είχε κάνει απάντησε: «Πες στα κοπρόσκυλα που λένε αυτά για μένα, πως με τον ναζιστικό μου χαιρετισμό, λοιδορούσα τους Γερμανούς, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που λέγεται η "Πλατεία"».
Και στο τέλος της συνέντευξης είπε: «Ο Υπουργός Οικονομικών είναι φοροφυγάς, και οι πολιτικοί που θεσπίζουν νόμους για να μην πληρώνουν. Πες τους να πάνε να @γ@μ@θ@@νε!» Αυτές τις δηλώσεις του τραγουδιστή σχολίασε η παρέα του «πρωινού», όπου δημιουργήθηκε μια ένταση!

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τάχθηκε κατά των όσων είπε ο Νότης, αποκάλυψε πως πέρυσι που του είχαν πάρει συνέντευξη, είχε πει πως ο καλύτερος πολιτικός που πέρασε από τη χώρα είναι ο... Γιώργος Παπαδόπουλος και υπάρχει και η κασέτα, αλλά το έκοψαν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved