Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά»

Πως αισθάνεται η Ελισάβετ Μουτάφη που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία πρωταγωνιστεί σε ένα σήριαλ που έχει τόσο μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό ;

«Αισθάνομαι ευτυχισμένη. Μακάρι όλοι οι συνάδελφοι να έχουν δουλειά και να γίνονται τόσο καλές παραγωγές, που σέβονται το κοινό, τους συνεργάτες τους, και καθ' ολοκληρίαν και τη δουλειά που κάνουμε. Δεν το συζητώ. Νιώθω πολύ τυχερή» τόνισε στο Super TV.

Οι περισσότεροι πολίτες ζουν με μισθούς πείνας. 3, 5 εκατομμύρια Έλληνες είναι στα όρια της ανέχειας. Έτυχε ποτέ στη ζωή της να περάσει δύσκολα οικονομικά; «Φυσικά και έχω περάσει δύσκολα οικονομικά. Προσφάτως ήμουν σε μία εκδήλωση για την unisef και αισθάνθηκα τόσο άσχημα βλέποντας πόσα παιδιά υποσιτίζονται. Είναι τραγικό.»

Την πονούν όσα διαδραματίζονται στην χώρα; «Είναι δυνατόν να μη με πονούν; Πρέπει να σκεφτούμε τι λάθη κάνει καθένας μας. Ας ψάξει να βρει καθείς την ευθύνη του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε σιγά σιγά να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, απέναντι στα πράγματα να μην αφηνόμαστε σ' αυτά που μας λένε. Η προσπάθεια είναι ατομική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved