Ο Πάσιος από τους «Τριημητόνιο» δηλώνει: «Το αρνητικό των talent show είναι ότι…»
Showbiz

Ο Πάσιος από τους «Τριημητόνιο» δηλώνει: «Το αρνητικό των talent show είναι ότι…»

Ο Δημήτρης Πάσιος τον οποίο γνωρίσαμε από το Χ-factor και ήταν μαζί με τους «Τριημιτόνιο» μιλά για την εμπειρία του στο μουσικό reality.


Τι εμπειρίες αποκόμισε από το παιχνίδι αυτό; «Το παιχνίδι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς ,ο Αλεξ Παναγή,ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι οι οποίοι μας συμβούλευαν και μας βοηθούσαν καθ' ολη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης πρέπει να πώ οτι παρόλο που ήταν "διαγωνισμός" και που έπρεπε να βγει ένας νικητής στο τέλος, δεν υπήρχε καθόλου ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ μας. Αντιθέτως, μας έδενε περισσότερο με τα υπόλοιπα παιδιά. Το μόνο αρνητικό που θυμάμαι είναι οτι κάποιες φορές στα live ,έβγαινε προς τον κόσμο οτι τα παιδιά που διαγωνίζονταν ήταν σε δεύτερη μοίρα και πρόβαλαν άλλα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά στο bizznews.
Όσον αφορά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο νεαρός δηλώνει : «Καταρχήν το συγκρότημα δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι από την κριτική επιτροπή. Ο καθένας από μας είχε δηλώσει συμμετοχή ξεχωριστά και είχε το δικό του όνειρο. Απλά ο μόνος τρόπος να περάσουμε την τελευταία audition ήταν να δεχτούμε την πρόταση των κριτών να σχηματίσουμε αυτό το γκρούπ. Αφού τελείωσε το παιχνίδι και αφού δουλέψαμε για ένα μεγάλο διάστημα σε πολλά μαγαζιά, βάλαμε ένα στοίχημα με τα παιδιά: Πως αν δεν πετύχουμε κάποιους στόχους που είχαμε βάλει σε κάποιο χρονικό διάστημα, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά και πως πρέπει να πάρει ο καθένας το δρόμο του. Και έτσι έγινε. Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός ή κάποια σύγκρουση, αντίθετα είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ. Και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική και το τραγούδι, μου είναι το ίδιο αν θα το κάνω ως σόλο τραγουδιστής ή ως μέλος ενός γκρουπ. Τη σόλο καριέρα τη έφεραν απλά οι συγκυρίες».
Μάλιστα έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι του «Για πάντα», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved