Showbiz

Απολαυστικό βίντεο: Ο Ζαχαράτος «θάβει» την Ντενίση και η ηθοποιός είναι από πίσω του

Gossip-tv Team

Όπως είναι γνωστό, η Μιμή Ντενίση είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του Τάκη Ζαχαράτου, επειδή είχε σατιρίσει εκείνη και τον πρώην σύζυγο της, Σωτήρη Πολύζο.

Χθες λοιπόν βρέθηκαν στην παράσταση "Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά Μίμη Πλέσσα" και έλυσαν την διαφορά τους μπροστά στις κάμερες! «Α είναι εδώ; Δεν την πρόσεξα! Αλλά αν είναι εδώ, θέλω να πάω να της πω να γραφτώ στη σχολή, για να μου μάθει πώς να παίζω το τραίνο καλύτερα, και πως πέφτει η Λασκαρίνα απ΄το βόλι χωρίς να χαλάει το μαλλί! Δεν έχουμε φτάσει στις αγωγές. Ο καθένας είναι όσο χιούμορ έχει. Αν δεν έχεις χιούμορ, λειτουργείς με αγωγές. Αν έχεις όπως η Ζωζώ και η Μπάρμπα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης, ενώ ερχόταν προς το μέρος του η Μιμή!
Η ηθοποιός πλησίασε τις κάμερες, τον αγκάλιασε και είπε: «Πάντα αγαπιόμαστε! Θα τα βρούμε το 2014. Ποτέ δεν τα χαλάσαμε. Θαυμάζω αυτά που κάνει, μ΄αρέσει και τον αγαπώ. Είμαστε καλλιτέχνες. Να έρθεις στη σχολή μου, να κάνεις μάθημα στα παιδιά! Μερικές φορές τσαντίζομαι. Δεν έχω τσαντιστεί μαζί του επειδή έκανε εμένα, αλλά επειδή έκανε άλλα πρόσωπα, όπως τον πρώην άντρα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved