Δήμος Μπέκε: «Μετά τους “One” είχα  2 χρόνια κατάθλιψη. Είχα γίνει ξαφνικά ο μικρός τραγουδιστής που άνοιγε προγράμματα»
Showbiz

Δήμος Μπέκε: «Μετά τους “One” είχα 2 χρόνια κατάθλιψη. Είχα γίνει ξαφνικά ο μικρός τραγουδιστής που άνοιγε προγράμματα»

Ο Δήμος Μπέκε σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος των "One" ..

και πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο «The Voice».Μετά τους "One" ακολούθησαν ένα – δυο χρόνια κατάθλιψης. Εμένα που ήμουν και ευαίσθητος, μου στοίχησε λίγο παραπάνω. Δεν το χάρηκα. Πήγα στην πηγή να πιω νερό και έκοψαν τη βρύση. Εκείνα τα δυο χρόνια που ακολούθησαν ήταν νεκρός χρόνος. Αναρωτιόμουν "τι κάνω απ' εδώ και πέρα;" αλλά μέχρι εκεί. Μετά τους "One" οι πόρτες ήταν όλες κλειστές. Εκεί που ήμαστε νούμερο ένα και είχαμε τις καλύτερες συνεργασίες, ξαφνικά μείναμε μόνοι». Και συνέχισε εξηγώντας γιατί δεν επέστρεψαν ως μπάντα. «Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση λόγω Γιώργου Θεοφάνους. Όλο το συμβόλαιο, το brand ήταν κατοχυρωμένο στον Γιώργο. Ήθελε να τελειώσει κι έπρεπε να το σεβαστούμε. Οπόταν μετά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Εγώ προσπάθησα, αλλά τι να κάνεις όταν οι πόρτες στη δισκογραφία είναι κλειστές». Πώς όμως κατάφερε να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει; Είχα αρκετές συνεργασίες εκτός δισκογραφίας. Συνεργάστηκα με τον Βέρτη, τον Πλούταρχο, τον Σφακιανάκη και πολλούς άλλους στις πίστες της Αθήνας, όμως πάντα ανοίγοντας το πρόγραμμα. Πήγα 20 χρόνια πίσω. Ήμουν One και ξαφνικά είχα γίνει ο μικρός τραγουδιστής που άνοιγε προγράμματα. Με είχε ρίξει ψυχολογικά. Έτσι, όταν ήρθε αυτή η ευκαιρία με το "The Voice" την άρπαξα αμέσως. Ήταν όμως και μεγάλο ρίσκο όπως είπε στο elita.com.cy. «Ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, γιατί υπήρχε η πιθανότητα να μην με επιλέξουν. Αποφάσισα όμως να το πάρω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τελικά πέρασα και μάλιστα με τα καλύτερα σχόλια. Θεωρώ ότι κέρδισα το στοίχημά μου. Ήθελα να με δει ο κόσμος. Οι περισσότεροι με ξέρουν από τον καιρό των "One", δεν ξέρουν ποιος είναι ο Μπέκε σήμερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved