Showbiz

Επίθεση Μπάρμπα στο «Κάψε το σενάριο»: «Σαχλά τα αστειάκια τους! Φοράνε pampers»

Gossip-tv Team

Αποκάλυψαν στον Θέμη Γεωργαντά ότι η χειρότερη συνεργασία τους ήταν με την Βάνα Μπάρμπα!

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν οι καλεσμένοι στην αυριανή εκπομπή του OK@NIGHT στο MAD και δεν δίστασαν να πουν στο εξομολογητήριο του παρουσιαστή. «Θα έλεγα στη Βάνα Μπάρμπα να φύγει για λίγο να ξεκουραστεί. Δεν τη βλέπω καθόλου απλά θα ήθελα να την βλέπω πιο καθόλου.» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.
Και δεν έμεινε εκεί στη συνέχεια τόνισε: « Τη χειρότερη συνεργασία την έχουμε ζήσει μαζί (σ.σ. με τον Λάμπρο Φισφή)... Βάνα Μπάρμπα. Τρελό φέσι! Δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα, εξαφανίστηκε».

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά: «Το θυμήθηκαν μετά από έξι χρόνια. Καλύτερα που τους φορέσαμε τότε το φέσι για να εκπαιδευτούν για τώρα. Έτσι γίνεται, όταν δεν γεμίζουν τα μαγαζιά, όλοι δεν παίρνουμε μεροκάματο. Εγώ δεν είμαι στους ανθρώπους που αφήνω φέσια στους συνεργάτες μου. Ίσως τα παιδιά επειδή είναι πιτσιρίκια δεν ξέρουνε και είναι αλλού, σε άλλο κόσμο! Θα μάθουν αν υπάρχουν μετά από 3 - 4 χρόνια. Εύχομαι να υπάρχουν».

Και πρόσθεσε: «Οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα! Τουλάχιστον εμένα ο κόσμος έρχεται και με βλέπει, ενώ οι ίδιοι με τα σαχλά τα αστειάκια τους τι να πουν πια. Μήπως πρέπει να κάνουν ένα break και να κάνουν κάτι πιο σοβαρό; Δεν μπορεί να προτείνει ένα παιδί που βγαίνει τώρα στην αγορά σε κάποιον άλλο που είναι 30 χρόνια. Τους προτείνω εγώ λοιπόν να κοιτάξουν να κάνουν πιο σοβαρά τα κομματάκια τους γιατί είναι ταλαντούχα παιδιά και είναι και συμπαθητικά παιδιά. Είναι μωρά, φοράνε pampers ακόμα! Όταν τα βγάλουν θα τα ξαναπούμε. Θα έχει ματώσει το ποδαράκι τους, θα έχει ματώσει η ψυχή τους όπως εμάς».

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουνα (μαζί τους), αλλά θα φοβόμουν μη μου βάλουν φέσι αυτοί, αυτή τη φορά!» κατέληξε η Βάνα στην κάμερα του «Πρωινό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved