Η Αναστασία Περράκη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μουρούτσο
Showbiz

Η Αναστασία Περράκη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μουρούτσο

Η Αναστασία Περράκη πρώτη φορά σε συνέντευξή της μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούστο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη.

«Η κόρη μου έχει πια το δικό της πρόγραμμα στην Αίγινα. Νομίζει ότι είμαστε ακόμη διακοπές, δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μετακομίσει εκεί. Πάει σχολείο εκεί, έχει φίλους. Το περίμενα πιο δύσκολο για εκείνη, αλλά με διέψευσε.» λέει χαρακτηριστικά για την κόρη της με την οποία μένουν μόνιμα πια στην Αίγινα.

Τι σκοπεύει να πει στην κόρη της για το διαζύγιό της: Η Αναστασία δηλώνει στο People: «Φοβάμαι τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσω για να μη δημιουργήσω λάθος εντύπωση. Θέλω να της περάσω τα σωστά μηνύματα. Όταν μιλάμε ειλικρινά και με απλές κουβέντες, τα παιδιά καταλαβαίνουν. Θέλω να της το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται.»
Όσο για το πως ήταν η ζωή της με τον Μιχάλη Μουρούτσο όταν ήρθε το παιδί τονίζει:
«Έναν μπαμπά τον βλέπεις όταν γίνεται μπαμπάς. Όταν είστε ζευγάρι, είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του και τις υποχρεώσεις του, τις οποίες διεκπεραιώνει όπως εκείνος πιστεύει. Όταν έρχεται ένα παιδί, οι ευθύνες γίνονται κοινές. Εκεί βλέπεις αν κάποιος κάνει για μπαμπάς 100%. Δε σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι καλός με τα παιδιά των άλλων, θα γίνει καλός πατέρας. Το μεγαλύτερο ρόλο στο παιδί τον είχα εγώ. Ο Μιχάλης δούλευε πάρα πολύ και είχε λίγο χρόνο να βλέπει το παιδί. Όμως, με τον τρόπο του, της περνούσε τα πράγματα που ήθελε.»
Και προσθέτει: «Μετά τον ερχομό του παιδιού, μας πήρε αρκετό καιρό για να βρούμε τις ισορροπίες μας ως ζευγάρι. Εγώ πέρασα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις μετά την εγκυμοσύνη μου. Έμενα όλη μέρα με το παιδί στο σπίτι, γεγονός που ήταν τεράστια αλλαγή για μένα, που είχα μάθει να δουλεύω. Έκανα δουλειές στο σπίτι, μαγείρευα, έπλενα, και σιδέρωνα. Συνήθως οι άντρες δεν αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τον ερχομό του παιδιού. Μας πήρε ένα χρόνο να βρούμε ξανά τα πατήματα μας... Εγώ δεν είχα τους δικούς μου, ζούσαν όπως και τώρα, στην Αίγινα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved