Χρήστος Δάντης: «To μωρό μου θα γεννηθεί σε ενάμιση μήνα»
Showbiz

Χρήστος Δάντης: «To μωρό μου θα γεννηθεί σε ενάμιση μήνα»

Για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, τα συναισθήματα του για το νέο μέλος αλλά και πώς ένιωθε πριν χρόνια όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Δάντης.


Σε περίπου ένα μήνα περιμένεις το τρίτο σου παιδί.«Δεν ανταλλάσσεται με τίποτα η ευτυχία που σου δίνουν τα παιδιά. Λες «Να είμαι καλά, να υπάρχω, να ζω τα παιδιά μου και να μεγαλώνω μαζί τους». Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Το μωρό μου θα γεννηθεί σε ενάμιση μήνα»


Πώς αισθάνεσαι;
«Έχω αγωνία. Έρχεται ένα νέο μέλος στη ζωή μας»


Ήσουν το ίδιο έτοιμος να γίνεις πατέρας πριν από δεκατρία χρόνια, όταν απέκτησες το πρώτο σου παιδί;
«Μνημονεύω συχνά τον Γιάννη Καραλή που μου έλεγε «Οι γονείς είναι ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα μάθεις και θα γίνεις επαγγελματίας, ευχόμενος στο επόμενο παιδί να μην κάνεις τα ίδια λάθη». Ποτέ δεν είσαι έτοιμος. Μαθαίνεις στην πορεία»


Ο μεγάλος σου γιος ζει στην Αμερική. Τον προηγούμενο χρόνο έμεινε μαζί σου στην Ελλάδα. Ενιωσες ότι ξαναγνωριστήκατε;


«Όχι. Είχαμε και έχουμε δεμένη σχέση. Μιλάμε όσο πιο συχνά γίνεται. Δεν φαίνεται η απόσταση. Ειδικά με τις δυνατότητες που σου παρέχει πλέον η τεχνολογία και το Ιnternet, τα πράγματα γίνονται πιο γλυκά»


Με την Τζένη είστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι ότι είναι το λιμάνι σου; «Δόξα τω Θεώ, ναι! Η σχέση μου με την Τζένη είναι αυτή που θα έπρεπε να έχουν όλα τα ζευγάρια. Υπάρχει κατανόηση και πολύ χιούμορ. Πειράζει ο ένας τον άλλο. Είμαστε φίλοι. Η Τζένη είναι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου»


Ήσουν πιο ώριμος πια στην αναζήτηση της συντρόφου σου;
«Επειδή έζησα έντονα από μικρή ηλικία στα φώτα και στη δημοσιότητα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ήμουν αρκετά ώριμος να διαχειριστώ την οικογένεια και τη σχέση μου, όπως τη δουλειά μου. Δεν είναι πάντοτε έτσι.»


Δεν μπορούσες, δηλαδή, να διαχειριστείς τις σχέσεις σου;
«Ναι. Γενικότερα έχασα σχέσεις με πολλούς ανθρώπους. Πρόσφατα βρέθηκα σε ένα τραπέζι με τις αδελφές μου, τις ξαδέρφες μου, θείους και θείες και συνειδητοποίησα ότι είχα να το κάνω πάνω από μία δεκαετία. Δυσκολευόμουν να διαχειριστώ τις σχέσεις μου λόγω δουλειάς. Υπήρχαν φορές που ήθελα να μείνω μόνος μου εντελώς, να κλείσω την πόρτα και να μη μιλάω σε κανέναν. Έχανα φίλους μου ή αποκτούσα καινούργιους εξαιτίας αυτών που έκανα. Γενικώς αδίκησα τις σχέσεις μου με τους κοντινούς μου ανθρώπους, όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτόν το χώρο», λέει στο περιοδικό Εγώ ο τραγουδιστής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved