Αϊβάζης-Κορινθίου: «Ήταν καρμικό να είμαστε μαζί»
Showbiz

Αϊβάζης-Κορινθίου: «Ήταν καρμικό να είμαστε μαζί»

Νιώθουν πως έχουν συναντηθεί σε προηγούμενες ζωές ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου;

«Δεν πολυπιστεύω στις προηγούμενες ζωές, αλλά θεωρώ ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί» τόνισε στο OK η Μαρία, ενώ ο Γιάννης είπε: «Ακόμα και ο τρόπος που γνωριστήκαμε αυτό δείχνει. Συναντηθήκαμε στην Κύπρο στα βραβεία Άντρες της Χρονιάς για τρία λεπτά. Μάλιστα το περίεργο είναι ότι ούτε εγώ αλλά ούτε η Μαρία επρόκειτο να παρευρεθούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Εγώ είχα πάει για λίγο από το θέατρο όπου έπαιζα τότε μόνο και μόνο για να μιλήσω στον Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος έτυχε να κάθεται δίπλα της. Ήταν σαν μία αόρατη δύναμη να μας έσπρωξε για να είμαστε μαζί.»

Μαρία: «Όταν πια γυρίσαμε στην Ελλάδα, με κάλεσε στο θέατρο που έπαιζε στην παράσταση Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή. Αλλά χρειάστηκε να με διεκδικήσει για να με πείσει να βγούμε. Τον παίδεψα πολύ! (Γελάει.)»

Θυμάστε το πρώτο σας ραντεβού;

Γιάννης: «Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα τη Μαρία και μιλήσαμε αισθάνθηκα ότι την ήξερα χρόνια. Και αυτό που ένιωσα φεύγοντας ήταν ότι ήθελα να την ξαναδώ.

Μαρία : Για να καταλάβεις ότι ήταν όντως καρμικό να είμαστε μαζί, όταν ο Γιάννης με κάλεσε για πρώτη φορά στο σπίτι του στο Χαλάνδρι, άρχισε να χιονίζει τόσο δυνατά που αποκλείστηκα και δεν μπορούσα να φύγω. Τελικά, δεν με άφησε να φύγω ποτέ. (Γελάει.) Και όταν πια έφτιαξε ο καιρός και άνοιξαν οι δρόμοι, μου έλεγε: «Να πας στο σπίτι σου, αλλά να φέρεις και τα πράγματα σου». (Γελάει)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved