«Θα έπρεπε κάποιος να «σφυρίξει» στην Τσαμπά πως το τραγούδι» έγινε επιτυχία γιατί το έκανε διασκευή ο Τσαλίκης!»
Showbiz

«Θα έπρεπε κάποιος να «σφυρίξει» στην Τσαμπά πως το τραγούδι» έγινε επιτυχία γιατί το έκανε διασκευή ο Τσαλίκης!»

Μια νέα κόντρα ξεσπά στον χώρο της showbiz. Αφορμή; Το τραγούδι «Δεν σου κάνω τον Άγιο» και οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη.


-Υπάρχουν κάποια τραγούδια σου που για σένα είναι ξεχωριστά;
Από τα παλιά μου που είχαμε κάνει με τον Κώστα Μηλιωτάκη, τον οποίο υπεραγαπώ και έχουμε κάνει υπέροχα πράγματα, το «Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας», το «Θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου», το «Στα πλήκτρα του κορμιού σου», το «Κάπως έτσι» που έγραψε η Ναταλία με τον Κώστα και σίγουρα το «Με χαλάει» που ήταν το πρώτο τραγούδι που έκανε επιτυχία. Από τα καινούρια σίγουρα η διασκευή του «Δεν σου κάνω τον Άγιο», ένα τραγούδι που έγινε χαμός και ήταν μια τρελή ιδέα που μας ήρθε ένα βράδυ και νομίζω πως έκανε καλό σε πολύ κόσμο, στα μαγαζιά, στα clubs και στη Γωγώ Τσαμπά. Τώρα το γεγονός ότι η Γωγώ Τσαμπά βγήκε και δήλωσε στον Θέμο «Δεν κατάλαβα πως έγινε επιτυχία, το έλεγα το τραγούδι 11 χρόνια και δεν κατάλαβα ποτέ πώς έγινε επιτυχία» αυτό όπως σου είπα και πιο πριν έχει να κάνει με το περιβάλλον του καλλιτέχνη. Θα έπρεπε κάποιος να βγει και να της σφυρίξει «Γωγώ μου έγινε επιτυχία γιατί βγήκε και το έκανε διασκευή ο Τσαλίκης» τόσο απλά είναι τα πράγματα, δεν είναι κακό. Η Γωγώ Τσαμπά μου είναι συμπαθέστατη απλά μπορεί να μην την είχε ενημερώσει κανείς και εκείνη είπε «λέω 11 χρόνια το «Δεν σου κάνω τον Άγιο» και μετά γίνεται της πο@@@νας με το τραγούδι ξαφνικά;». Σου μιλάω ανοιχτά, δεν μασάω τα λόγια μου, δεν θύμωσα, γέλασα, σκέφτηκα πως ή κάποιος της είπε μην αναφέρεις τον Τσαλίκη ή δεν το ήξερε η κοπέλα. Αλλά απ΄ την άλλη δεν βρέθηκε και κάποιος να της το πει όταν αναρωτήθηκε η κοπέλα; Το έχω ακούσει το τραγούδι από τον Κοντολάζο και από την Γωγώ Τσαμπά και το έσκιζε το κομμάτι αλλά όμως προς ένα συγκεκριμένο κοινό. Αυτό το τραγούδι λοιπόν μου άρεσε πολύ και το θεωρώ σημαντικό, αλλά και το concept του «Απαγορευμένου» τόνισε ο τραγουδιστής στο tralala.
-Πως είσαι αυτή την περίοδο, πως είναι η διάθεση σου;
«Είναι μια περίοδος που αρχίζω και coolάρω σιγά σιγά. Πριν από ένα με ενάμιση μήνα δεν ήθελα φαντάσου να δίνω καθόλου συνεντεύξεις γιατί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ένιωθα ότι δεν ήθελα να μιλάω πολύ. Πέρασα μια περίοδο που έκανα μέσα μου ένα ξεκαθάρισμα, χωρίς όμως να κάνω flash back, κοιτώντας μόνο μπροστά, ρίχνοντας μόνο κλεφτές ματιές στο παρελθόν και συνειδητοποίησα πως υπήρξαν άνθρωποι στη ζωή μου που μου έκαναν πολύ κακό και τους συναντούσα συνεχώς μπροστά μου. Αυτό κάποια στιγμή με νευρίασε τόσο πολύ που είπα «θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα κάνω όλα π@@@@να»!!! Κι επειδή το ένιωθα να έρχεται έντονα σκέφτηκα «μαζέψου τώρα, γιατί δεν είναι ωραίο να λύνεις τις διαφορές σου σε συνεντεύξεις και να ξεκατινιάζεσαι διότι θα υπάρξει τέτοια αναπαραγωγή μετά, που μπορεί να διαστρεβλωθεί η πρόθεσή σου αλλά και το μήνυμα που θες να περάσεις και να φύγει η προσοχή από τη δουλειά σου». Οπότε είπα «βούλωστο τώρα να σου περάσει αυτή η εσωτερική «μπούφλα» που έφαγες και ασχολήσου με τη δουλειά σου, για να μην στραφούν τα βλέμματα σε κάτι που είπες μιλητά και όχι τραγουδιστά». Αυτό έπραξα λοιπόν και χαίρομαι που μετά από αρκετό καιρό μιλάω με σένα που είσαι φίλη μου.»

-Τι σε έκανε να φτάσεις σε αυτό το σημείο;
«Τους τελευταίους 3-4 μήνες βρισκόμουν συνεχώς μπροστά σε ζημιές που μου έκαναν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Μια, δυο, τρεις λοιπόν ενώ τις ήξερα, τις έβλεπα μπροστά μου, ε, τα πήρα στο κρανίο και λέω «Εντάξει τέρμα... Τώρα θα τα κάνω όλα π@@@@να".»
-Τώρα πώς αισθάνεσαι;
«Τώρα αισθάνομαι καλά διότι συνειδητοποίησα πως αυτό που με έχει κρατήσει τόσα χρόνια στον χώρο είναι τα live performances που κάνω σε μαγαζιά, clubs, περιοδείες και συναυλιακούς χώρους και φυσικά τα τραγούδια μου που γίνονται αναλόγως τις περιόδους και τις διαθέσεις (μπαλάντες, νοσταλγικά, «καγκουριές», dance, «trash-ιές», μπινελίκια). Η καλλιτεχνική μου έκφραση με κράτησε λοιπόν και όχι η ίντριγκα ή το κουτσομπολιό ή τα ξεκατινιάσματα ή η προσωπική μου ζωή και αυτό μου αρέσει οπότε λέω γιατί να το χαλάσω;! Υπήρξαν άνθρωποι στη ζωή μου που μου έκαναν πολύ κακό και τους συναντούσα συνεχώς μπροστά μου. Αυτό κάποια στιγμή με νευρίασε τόσο πολύ που είπα «θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα κάνω όλα π@@@@να»!!!»

- Πόσο εύκολο είναι να κουμαντάρεις αυτά τα συναισθήματα;
«Αν κάποιος μου κάνει μαλακία και δεν τον γνωρίζω προσωπικά μου είναι πολύ εύκολο να τον «μπινελικώσω», δεν θα μπω στο τριπάκι να σκεφτώ πως μπορεί να χαλάσει η εικόνα μου, όταν όμως με έναν άνθρωπο έχω συνεργαστεί ή έχω κοινή επαγγελματική πορεία, είναι πιο δύσκολο. Εκεί πάντα υπολογίζω την ανθρώπινη σχέση που υπάρχει, γιατί όπως και εσύ γνωρίζεις έχω σταθερούς συνεργάτες και ακόμη και στα μαγαζιά που πάω δουλεύω πολλά χρόνια, δεν έχω το σκεπτικό της «ξεπέτας», να κάνω ένα χρόνο δουλειά με κάποιον και την επόμενη με κάποιον άλλο. Υπάρχει η ανθρώπινη σχέση εκεί και δεν μπορώ να εκφραστώ, διότι ό, τι μ@@@κία και να μου έχουν κάνει, επειδή έχουμε περάσει κάποια πράγματα μαζί και έχουμε δημιουργήσει και κάποια άλλα τα σέβομαι κι έχω τον ηθικό φραγμό. Έτσι καταπιέζομαι!»
-Είναι δυνατόν να αναπτύσσονται ανθρώπινες σχέσεις στον δικό σας χώρο;
Με τους συνεργάτες σου ναι, είναι δυνατόν και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και με τους συναδέλφους! Αυτό που βλέπουμε στην Αμερική και την Αγγλία, που είτε είναι ψεύτικο είτε όχι, εμένα μ΄ αρέσει πάρα πολύ. Για παράδειγμα όταν γίνεται μια απονομή είναι όλοι οι υποψήφιοι εκεί και χειροκροτάνε. Μπορεί μέσα τους να λένε «Θέλω την κ@@@@λα να την πνίξω» αλλά δεν με ενδιαφέρει, εγώ σαν θεατής τους βλέπω όλους εκεί, ο ένας να χειροκροτεί και να αναγνωρίζει την αξία και την επιτυχία του άλλου, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Εγώ τους συναδέλφους μου τους αγαπώ πάρα πολύ. Στα προγράμματα μου βάζω τραγούδια τους, αυτούσια, όπως θα τα έπαιζε ένας dj, όπως πχ. του Παντελή Παντελίδη που έχει σκίσει τα τελευταία χρόνια και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί τον χαίρομαι πολύ, βάζω αυτούσια τα τραγούδια λοιπόν με την φωνή του και αυτό το έκανα χρόνια πριν. Θυμάμαι στο χειμερινό «Romeo» στην Καλιρρόης 11 χρόνια πριν είχα βάλει το "Δέστε μου τα μάτια" να παίζει συνεχώς και μάλιστα μια σεζόν που είχα φύγει από την Δέσποινα Βανδή.»
-Τι εννοείς είχες φύγει από τη Δέσποινα Βανδή;
«Είχαμε υπογράψει τότε συμβόλαιο στο Rex, ότι θα εμφανιζόμαστε ισότιμα και μετά ξαφνικά έρχεται ο Σάκης Ρουβάς. Δεν ενημερώθηκα ποτέ και το έμαθα από το δελτίο του Star και αποχώρησα. Έτσι στη συνέχεια πήρα το χειμερινό «Romeo» που ανακαινίστηκε, παρέα με την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και έγινε χαμός, εκεί έκανα την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου. Πώς έφυγε φέτος η Βανδή από τον Σφακιανάκη; Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο εγώ γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε το όλο σκηνικό. Μετά από δυο μήνες λοιπόν έβγαλε το "Δέστε μου τα μάτια" και μου άρεσε τόσο πολύ το κομμάτι που το έβαζα αυτούσιο με τη φωνή της Βανδή στο πρώτο μου πρόγραμμα. Θέλω να σου πω με αυτό πως τους συναδέλφους μου τους αγαπώ και χαίρομαι με την επιτυχία τους πάρα πολύ, λες και την κάνω εγώ. Νομίζω όμως ότι στην πλειοψηφία δεν ισχύει αυτό, δεν είμαστε έτσι μεταξύ μας.»
-Συνεργάτες που είχες ως τώρα εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τον Τσαλίκη για δικό τους όφελος;
Όχι δεν θεωρώ πως έχω χρησιμοποιηθεί από πρώην συνεργάτες μου και πιο συγκεκριμένα από έναν που έχει τεράστιο θέμα μαζί μου και ήμουν έτοιμος να βγω να εκφραστώ δημόσια και να τα κάνω όλα λίμπα. Κρατήθηκα όμως και αυτό γιατί όσο καιρό δουλεύαμε μαζί έδιναν την ψυχή τους άρα αυτό το πράγμα με βοήθησε και τους βοήθησε. Η μόνη μας διαφορά είναι πως με το που τελειώσαμε τη συνεργασία εκείνοι βρώμισαν το στόμα τους αλλά εγώ ποτέ. Σεβάστηκα τα πράγματα που καταφέραμε μαζί και χαίρομαι που πάνε καλά και διαπρέπουν και οι στόχοι τους υλοποιούνται. Πάντοτε ευχαριστώ τους πρώην συνεργάτες μου γι΄ αυτά που μου έχουν δώσει, δεν τα ξεχνάω ποτέ αλλά θεωρώ πως και καρμικά ακόμη αυτό που κάνουν είναι λάθος, που «βρωμίζουν» δηλαδή πράγματα για τα οποία έδωσαν τη ψυχή τους για να τα καταφέρουνε και που ουσιαστικά ήταν τα θεμέλια πάνω στα οποία έχτισαν το οποιοδήποτε επαγγελματικό τους οικοδόμημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved